Esra Erol’dan corona virüsü taşıyan konukla ilgili ilk açıklama

Programına misafir olan kişinin corona virüsüne yakalandığını açıklamasının peşinde canlı yayında şoke olan Esra Erol, o anlarla ilgili, "Bu bayan İstanbul konuklarındandı; ateşi ölçüldü.

Esra Erol’dan corona virüsü taşıyan konukla ilgili ilk açıklama

Programına misafir olan kişinin corona virüsüne yakalandığını açıklamasının peşinde canlı yayında şoke olan Esra Erol, o anlarla ilgili, "Bu bayan İstanbul konuklarındandı; ateşi ölçüldü. Yayın öncesi sorulan sorulara 'hayır corona virüslü tandığım yok' diyor. Yayına çıktığında ben sadece coronayımı duydum. Ben zaten onun şokunu yaşıyorum" dedi.

Corona virüsü salgını sebebiyle çoğu program yayınını durdurdu, ancak Esra Erol yayınlarına devam etti. Erol’un geçtiğimiz günlerde konuk aldığı bir kadının corona virüsüne yakalandığını açıklaması ise stüdyoda şok etkisi yarattı.

YouTube’da yayınlanan bir programa katılan Erol, konuyla ilgili öncelikle konuştu ve şunları söyledi:

“Benim yayına tek başıma aldığım kararla devam etmiyorum. Bu kanalın aldığı karar… Biz bu yayınları sürdürürken bazı bilgiler doğrultusunda yayına devam ediyoruz. Bu koşullar aşağıda yoklama mekanizması oluşmuş durumda…

Bu bayan İstanbul konuklarındandı; ateşi ölçüldü. Yayın öncesi sorulan sorulara ‘hayır koronavirüslü tandığım değil’ diyor. Yayına çıktığında ben sadece koronayımı duydum. Ben zaten onun şokunu yaşıyorum, pek şey oldu; geldi güvenlikten geçti; Allah’ım yayılmış mıdır? Kaç kişiye bulaşmıştır? Bunu düşünüyorum. Yayının en önündeki insan olduğum için bütün duyguları benzer anda yaşıyorum. Natürel sonradan iyileştim dedi lakin kimse orayı duymadı.

‘O ANKİ BAKIŞIMA ÇOK GÜLDÜM’

Süreç bu şekilde gelişti. Sonradan test ne zaman yapılmış filan öğrendik ve bir oh çektik. Şunu biliyorum sadece hepimiz bir gün korona olacağız ve hafif semptomlarla geçirip atlatacağız. Ben meydana çıkan haberleri fazla şahsıma almadım. Sosyal medyadaki yorumlara her insan maruz kalabilir. Kendi görüntülerime, o anki bakışıma fazla güldüm. Böyle bir olay yaşadım yani…”

Erol, programının ise Haziran’ın 3. haftasında final yapacağını açıkladı.

İLGİLİ HABEREsra Erol konuğunun corona virüsüne yakalandığını duyunca...
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER