Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Süper Lig'in 8.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıkları kapsamındaki tek antrenmanını gerçekleştirdi. Marsilya maçında daha önce problem yaşadığı sol üst arka adale grubunda ağrı hisseden Sacha Boey, riske edilmeyerek kamp kadrosuna alınmadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas ve top kapma çalışması yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sacha Boey risk edilmedi

Marsilya maçında daha önce problem yaşadığı sol üst arka adale grubunda ağrı hissettikten sonra riske edilmeyerek oyundan alınan Fransız futbolcu Sacha Boey, milli maç arasını da kapsayan dönemde planlanan tedavisi sürdürülmek üzere, riske edilmeyerek Rizespor maçı kamp kadrosuna alınmadı.

Galatasaray, Rizespor maçı için bugün saat Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Trabzon'a hareket edecek ve daha sonra karayoluyla Rize'ye geçerek müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek.

Galatasaray'ın Rizespor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

"Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, Gustavo Assunçao, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Morutan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Alexandru Cicaldau, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk." - İSTANBULGalatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladıGalatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladıGalatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladıGalatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladıGalatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladıGalatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı

İhlas Haber Ajansı - Spor Haberleri Sakatlık sonrası kayıplarda! Fenerbahçe'de Pelkas geçen sezonu mumla aratıyor

Sakatlık sonrası kayıplarda! Fenerbahçe'de Pelkas geçen sezonu mumla aratıyor

Trabzonsporlu Bakasetas coştu bir kere! Öyle bir falso verdi ki, kimse gol olacağını anlayamadı

Trabzonsporlu Bakasetas coştu bir kere! Öyle bir falso verdi ki, kimse gol olacağını anlayamadı

Galatasaray Türk Telekom Stadyumu tarihe karışıyor! Yazı kaldırıldı

Galatasaray Türk Telekom Stadyumu tarihe karışıyor! Yazı kaldırıldı

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER