Gel Dese Aşk bugün yayınlanacak mı? Gel Dese Aşk 5. yeni birim tarihi ne vakit?

Gel Dese Aşk dizisi ekranlara geldiği 4.

Gel Dese Aşk bugün yayınlanacak mı? Gel Dese Aşk 5. yeni birim tarihi ne vakit?

Gel Dese Aşk dizisi ekranlara geldiği 4. bölüm gerisinde pandemi nedeniyle çekimlerine ara vermişti. Dizi takipçileri ise yeni bölümün ne vakit yayınlanacağını merak etmeye başladı. Peki Gel Dese Aşk bu akşam yayınlanacak ?

Hemen Şimdi ekranlarda 4 hafta yayınlanan ve ardından corona virüsü salgınının ortaya çıkmasıyla çekimlerine ara bahşedilen Gel Dese Aşk dizisinin yeni birim tarihi henüz açıklanmadı. Dizinin yeni bölümleri için çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanacağı tahmin ediliyor.

GEL DESE AŞK BUGÜN VAR MI? YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Gel Dese Aşk dizisi bu akşamki yayın akışında yer almıyor. Gel Dese Aşk dizisinin 5. yeni birim tarihi hakkında az önce devlete ait bir tanımlama üretilmiş değil. Corona virüsü salgınına tabi olarak karar alınacağı varsayım ediliyor. Devlete Ait talimat yapıldığında sayfamızda paylaşacağız.

GEL DESE AŞK SON BIRIM FRAGMANI

GEL DESE AŞK 4. SON BÖLÜM İZLE

GEL DESE AŞK SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yasemin Murat’ı ifşa edip, arkadaşlarını da bu yasaklanmış aşkı bilmekle suçlayınca ortalık karışır. Cümbür Cemaat şoke olmuştur. Sitare ve Ruhi renk vermezken Aydan ve Barlas meraktan çıldırır. En fazla da Barlas. Murat çapkınlık yapmıştır ve onun haberi yoktur. Barlas kadının kimliğini, ilişkiden farkında olan olanları öğrenmeye kararlıdır.

Murat ve Yasemin cephesinde tansiyon artan bir şekilde yükselir. Murat, Yasemin’le hesaplaşır. Tüm bunlar Yasemin’in paranoyasıdır. O söyleyene dek kimsenin durumdan haberi yoktur. Bütün bunlar olurken Bahar aralıksız Murat’ı arar. Murat’ın aramaları cevapsız bırakması, onu yok sayması Bahar’ı zıvanadan çıkarır. Kararını vermiştir. Yeniden Düdenli ailesinin evine girmek, Murat’a yakın almak için planını işletir. Kimse Bahar’ın oyunundan farkında olan değildir. Lakin çok yakında tümü bu oyunun piyonlarına dönüşecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER