Genç oyuncu Damla Colbay tatil alışverişinde

Hekimoğlu dizisinde Hekim Zeynep karakterine hayat veren oyuncu Damla Colbay, önceki gün tatil alışverişi için Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Genç oyuncu Damla Colbay tatil alışverişinde

Hekimoğlu dizisinde Hekim Zeynep karakterine hayat veren oyuncu Damla Colbay, önceki gün tatil alışverişi için Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Maskesiz bir şekilde Nişantaşı sokaklarında gezen Colbay, aleyhinde basın mensuplarını fark edince çabuk bir şekilde maskesini taktı.

Yaz tatili dahilinde İzmir’e gideceği için yazlık kıyafet almaya geldiğini söyleyen genç oyuncu Damla Colbay, “Normalleşme sürecinden sonra yalnızca güvendiğim ve yakın olduğum arkadaşlarım ile görüşmeye başladım. Karantina döneminde defalarca evdeydim çünkü, normalleşmeye geçince azıcık adapte sorunu oldu. Normalleşme var diye de önlemleri esnetmemek lazım, maskelerimizi takalım yinede” ifadelerini kullandı.

İSYAN ETTİREN ÜCRETLER

Bodrumda bir otelin müşterilere gönderdiği davetin elektronik postasına tarafından, 2 şezlong için günlük 1000 TL, aylık ise 24 bin TL fiyat belirlendi. Oda ve yemek ücretlerinin dahil olmadığı fiyatları duyanlar ise karşı çıktı. Genç oyuncu Colbay da fiyatlara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:”Katiyen hayatta vermem tabii ancak,gidilmesi gereken güzel koylar var ağırbaşlı kimsenin bilmediği oralara giderim zaten” dedi

Son güncelleme: 09:19 - 07.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER