Gizem Karaca’nın lokal mahsul sevinci

Türkiye’nin 81 iline lokal tohum gönderen Muğla Büyükşehir Belediyesi, sinema ve sanat camiasının lokal tohum taleplerine de cevap veriyor.

Gizem Karaca’nın lokal mahsul sevinci

Türkiye’nin 81 iline lokal tohum gönderen Muğla Büyükşehir Belediyesi, sinema ve sanat camiasının lokal tohum taleplerine de cevap veriyor. İzmir’deki evinin bahçesinde organik ürünler zararsız hale getiren ünlü oyuncu Gizem Karaca Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden temin ettiği domates, biber ve patlıcan tohumlarını bahçesine diktiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Gizem Karaca, “Ayrıca sağlıklı ürünler tüketiyor hem de karantina günlerinde bahçe ile uğraşarak zaman geçiriyorum” dedi.

Çekimleri Muğla'da yapılan “Güzel Köylü” dizisinin meşhur oyuncusu Gizem Karaca sosyal ağ hesabından pandemi sürecinin yaşandığı şu günlerde yaklaşık olarak dizideki hayatındaki gibi kendisini organik tarıma verdiğini duyurdu. Karaca'nın doğal hayatı takipçilerinden beğeni topluyor.

Fotoğraf: Sözcü

Karaca sosyal ağ hesabında paylaştığı görüntülerde, “Ayrıca dinç ürünler tüketiyorum, hem de karantina günlerinde bahçe ile uğraşarak vakit geçiriyorum. Domates, biber, patlıcan bunların tohumunu Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin tohum merkezinden aldım. Her şeyin organiğini yemek yemek güzel fakat emek sarf etmeden olmuyor” yorumunu yaptı.

İLGİLİ HABERGizem Karaca organik tarıma başladı!
Son güncelleme: 13:25 - 19.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER