Gökhan Özoğuz ‘Kendi Yolumda’ filmi için “Eğer gösterime girseydik mahvolmuştuk” dedi

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz önceki gün Etiler'deydi.

Gökhan Özoğuz ‘Kendi Yolumda’ filmi için “Eğer gösterime girseydik mahvolmuştuk” dedi

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz önceki gün Etiler'deydi. Dost grubuyla süre geçiren Özoğuz, pandemi dönemini fırsat bulup Athena üyeleriyle kampa girdiklerini söyledi. Meşhur ad, 'Kendi Yolumda' adlı sinema filminin gişe kaygısı taşıyıp taşımadığı konusunda ise "Normalde mart ayında vizyonda olacaktık. Yönetmenimiz ile de konuşuyoruz, eğer sinemaya çıkmış olsaydık bu süreçte mahvolmuştuk" dedi.

Bilhassa Twitter’da gündem hakkında yaptığı paylaşımlarla uyarı çeken meşhur şarkıcı Gökhan Özoğuz, Bebek’te görüntülendi. Arkadaşlarıyla birlikte vakit geçiren Özoğuz, kendisini bekleyen basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Yeni bir albüm çalışmasının bitirmek üzere olduklarını bildiren meşhur ad, pandemi öncesi çekimleri biten ve vizyona girmek için gün sayan ‘Kendi Yolumda’ filmi hakkında da konuştu.
Özoğuz, mart ayında gösterime girecekken, pandemi ilan edilmesiyle iptal olan film için “Bizim filmimiz normalde tamamlanmıştı. Ama krema tadında, içimizde olan bir kaç sahneyi çekme kararı aldık. Adana’daki çekim yaptığımız iç mekanın aynısını burada bir yer ayarlayarak çekeceğiz. Bütün korona virüsü önlemlerini aldık. Saçlarımda normalde darma dağın gezerdim. Ama filmin devamlılığı için kestirdim saçlarımı. Şu an ikinci dalga virüs boyutu olmaz ise ekim ayı gibi vizyonda olacağız” dedi.

KENDİ YOLUM’A PANDEMİ ENGELİ

Muhabirlerin, “Korona virüsünden nedeniyle çoğu sinemaseverin salonlara gitmeyeceği konuşuluyor. Filminiz için gişe korkunuz var mı?” sorusuna Özoğuz, “Vallahi normalde mart ayında vizyonda olacaktık. Yönetmenimiz ile de konuşuyoruz, eğer sinemaya çıkmış olsaydık bu süreçte mahvolmuştuk. Hayırlısı olsun” sözleriyle cevap verdi.
“KORONA BİTİNE KADAR KONSER YAPMAYACAĞIZ”

Korona virüs döneminde birçok sanatçının maddesel durumlarının kötü yönde seyrettiği ve geçinemedikleri yönündeki açıklamalarına Gökhan Özoğuz, “Bizim zorlanmamamızın imkanı değil tabii oysa. Oysa böyle dile gitirip, mağduriyet gibi bir şeyler demiyoruz. Zannetmesinler ancak bizlerin tuzu kuruda o yüzden ses çıkarmıyoruz. Ekiplerimizin durumlarının fena olduğunu biliyorum. Ancak duruma adapte oluyoruz. Sınavlar yapılıyor, toplu nakliye araçlarına halkımız biniyor ise maçlar niçin seyircisiz oynanıyor? Lakin bizim konserlerimizde ahali kaynaşma durumunda olduğu için insanları tehlikeye, böylece duruma sokmak istemiyoruz. Bu durumlar bitene değin konser yapmayacağız galiba” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER