Goril Koko, “Öldüklerinde hayvanlar nereye gider?” sorusuna ne yanıt vermiştir? Kim Milyoner Elde Etmek İster sorusu…

Amerikan muhabere dilindeki 1000'den pozitif kelimeyi bilen goril Koko, "Öldüklerinde hayvanlar nereye gider?" sorusuna ne yanıt vermiştir? sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Goril Koko, “Öldüklerinde hayvanlar nereye gider?” sorusuna ne yanıt vermiştir? Kim Milyoner Elde Etmek İster sorusu…

Amerikan muhabere dilindeki 1000'den pozitif kelimeyi bilen goril Koko, "Öldüklerinde hayvanlar nereye gider?" sorusuna ne yanıt vermiştir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Sunuculuğunu Kenan İmirzalıoğlu'nun yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yine bir soru ile izleyicilerin merakını uyandırdı. Yarışmacıya zor anlar yaşatan sorunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor.

Amerikan işaret dilindeki 1000’den pozitif kelimeyi bilen goril Koko, “Öldüklerinde hayvanlar nereye gider?” sorusuna ne cevap vermiştir? Ekranların sevilen müsabaka programı Kim Milyoner Almak İster'de sorulan soru yarışmacıya şiddet anlar yaşattı. Programı izleyenler sorunun yanıtını araştırıyor. İşte yarışmacıya güç anlar yaşatan sorunun yanıtı.

Amerikan dikkat çekici dilindeki 1000’den pozitif kelimeyi haberdar olan goril Koko, “Öldüklerinde hayvanlar nereye gider?” sorusuna ne yanıt vermiştir?

Cevap: A- Konforlu bir deliğe

KİM MİLYONER ELDE ETMEK İSTER'DE JOKER HAKLARI

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının başvuru yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp verilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak zihin alabilmektedir.

2) Benzeri yarıya Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını tercih etmesi durumunda bilgisayar yanlış olan 2 seçeneği rastgele olacak şekilde çıkarır.

3)Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda seyircilere verilmiş olan el bilgisayarı ile sorunun cevap hakkında bir seçimde bulunurlar. Seyircilerin vermiş olduğu bu cevaplar, grafik olarak yarışmacıya yansıtılır.

4) Çift Cevap Joker Hakkı: Yarışmanın eski bölümlerinden bambaşka olarak yarışmacıya bahşedilen bu joker hakkı sayesinde yarışmacı soruya 2 kere cevap verme hakkına sahip olmaktadır. bununla birlikte bu joker hakkını kullanan yarışmacılar çekilemez ve yine bu jokeri sadece 7. sorudan sonradan kullanım hakkına sahiptirler. aynı zamanda çift yanıtın kullanımı sırasında verilen ilk cevabın hatalı olması durumunda cevap gri renk kullanılarak gösterilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER