Güvercin yeni birim bu akşam var mı? Güvercin dizisi final bölümü ne zaman?

Güvercin dizisi son olarak 13.

Güvercin yeni birim bu akşam var mı? Güvercin dizisi final bölümü ne zaman?

Güvercin dizisi son olarak 13. birim ile ekranlara gelmiş, peşinde corona virüsü salgını nedeniyle çekimlerine ara verilmişti. Yapımcı işyeri dizinin final yapacağını açıklaştı. Peki Güvercin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Güvercin final bölümü ne zaman?

Her hafta pazar akşamı yayınlanan Güvercin dizisi bu haftaki yayın akışında da yer almadı. Final yapılacağı açıklanan dizinin yeni bölüm tarihi hakkında ise bir tanımlama gelmedi. İşte Güvercin dizisinden son gelişmeler…

GÜVERCİN YENİ BÖLÜMÜ NE VAKIT?

Güvercin dizisi birçok dizide olduğu gibi corona virüsü nedeniyle çekimlerine ara verdi. Bu akşamki yayınlama akışında da yer almayan Güvercin’in yeni bölümünün ne süre yayınlanacağına ilişkin devlete ait bir izah etme henüz yapılmadı.

FİNAL YAPIYOR

Yapımcı firma tarafından Güvercin dizisinin final kararı aldığı açıklanmıştı. Dizinin düşük reytingler yüzünden final kararı aldığı söylense de kulislerde corona virüsü korkusunun bu kararda etkili olduğu konuşuluyor.

Dizi sektöründeki böylece fazla proje corona virüsü tedbirleri zarfında setleri durdurma kararı alırken çekimlere devamlı Güvercin dizisi setinde büyük bir gerilim yaşandı.

İddialara göre dizinin başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu, corona virüsü sebebiyle çekimlerin iptal edilmemesini gerekçe göstererek çalışmayı bıraktı.

Yapılan final açıklamasında bu bahis hakkında bir veri verilmese de dizinin reytinglerinin final yapacak değin kötü olmadığı biliniyor.

GÜVERCİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annesi İsmihan'ı yeni toprağa veren Kenan, derhal de kardeşi Ökkeş'i kaybetmesi gerçeğiyle karşısında karşıyadır. Ökkeş'in durumu, dağılma aşamasına gelmiş Cibranoğulları'nın bir araya gelmesini sağlasa da, bu birlik fazla da uzun sürmeyecektir. Nimet'in açtığı yeni belalar yüzünden aileyi derhal daha güç ve acı günler beklemektedir. Kenan Zülüf'ün tüm yalvarmalarına rağmen, bir Cibranoğlu olarak Ökkeş'i bıçaklayıp kaçan Murat'ın peşine düşmeye kararlıdır. Bugüne dek daima ihtiyatlı olmayı seçen Kenan, yaşadığı acıyla büyük bir ikilem içinde kalacaktır. Antep'te kalmayı seçen İpek'in de Kenan konusunda umutları tükenmek üzeredir. Kenan'dan bütün malı mülkü üstüne aldığını ve geleceğini adamakıllı garantilediğini düşünen Kevsa, öğrendiği gerçek aleyhinde hiç beklenmedik bir teklife evet diyecek; bu da yeni olayların başlangıcı olacaktır. Ailesine sahip çıkmak için onların başında olması gerektiğinin farkına varan Kenan, zorlama bir karar vermek durumundadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER