Hadise’nin ‘göğüs dekoltesi’ onu ele verdi!

Şarkıcı Hadise, hakkında yapılan 'silikon taktırdı' haberlerine sessiz kalmayı tercih ederken, O Ses Türkiye'nin çekimlerinde giydiği derin dekolteli kıyafetiyle iddiaları doğrulamış oldu.

Hadise’nin ‘göğüs dekoltesi’ onu ele verdi!

Şarkıcı Hadise, hakkında yapılan 'silikon taktırdı' haberlerine sessiz kalmayı tercih ederken, O Ses Türkiye'nin çekimlerinde giydiği derin dekolteli kıyafetiyle iddiaları doğrulamış oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise şarkıcının eski görüntüsünü paylaşarak aradaki farka dikkat çekti.

Son zamanlarda sosyal medya hesabından paylaştığı her fotoğraf ile gündem olan ünlü şarkıcı Hadise, son olarak O Ses Türkiye’nin çekimlerinde tercih ettiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle gündeme geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı, şarkıcının eski fotoğraflarını paylaşarak Hadise’nin silikon haberlerine göndermede bulundu.

DEKOLTE GİYMEYİ TERCİH EDİNCE

2019 yılının son günlerinde hakkında çıkan kalça kaldırtma ve göğüslerine silikon taktırma haberlerine sessiz kalan ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda tercih ettiği kıyafetlerle silikon taktırma iddialarını doğrulamış oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı ise Hadise’nin yıllar önce O Ses Türkiye çekimlerinde çekilen fotoğraflarını paylaşarak göğüs dekoltesine dikkat çekti.

İLGİLİ HABERHadise'den cesur paylaşım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER