Hakan Taşıyan 7 ay sonra taburcu oldu

Geçen yıl karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla Ankara Şehir Hastanesi’ne başvuran sanatçı Hakan Taşıyan’ın, 23 Ekim 2020’de tedavisine başlanmıştı.Taşıyan’a, 4 Mart’ta bir kadavradan karaciğer nakli, 9 Mart’ta ise kardeşi Sinem Saraçoğlu’ndan böbrek .

Hakan Taşıyan 7 ay sonra taburcu oldu

Geçen yıl karaciğer sirozu ve böbrek yetmezliği tanısıyla Ankara Şehir Hastanesi’ne başvuran sanatçı Hakan Taşıyan’ın, 23 Ekim 2020’de tedavisine başlanmıştı.

Taşıyan’a, 4 Mart’ta bir kadavradan karaciğer nakli, 9 Mart’ta ise kardeşi Sinem Saraçoğlu’ndan böbrek nakli yapılmıştı.

7 aydır tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Hakan Taşıyan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Taşıyan, Instagram hesabından yaptığı açıklamada “Dün itibarıyla Ankara Şehir Hastanesi’nden taburcu oldum. Yanımda olan herkese sonsuz sevgilerimle” dedi.

Hakan Taşıyan’ın Instagram hesabındaki paylaşımı.

İlginizi ÇekebilirHakan Taşıyan böbrek nakli için ameliyata girdiHakan Taşıyan böbrek nakli için ameliyata girdiİlginizi Çekebilir4 aydır yaşam mücadelesi veren Hakan Taşıyan'dan güzel haber4 aydır yaşam mücadelesi veren Hakan Taşıyan'dan güzel haberİlginizi ÇekebilirDurumu ciddiyetini koruyan Hakan Taşıyan için acil nakil çağrısıDurumu ciddiyetini koruyan Hakan Taşıyan için acil nakil çağrısı
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER