Hangi iki Yeşilçam karakterini aynı oyuncu canlandırmıştır? Kim Milyoner Almak İster sorusu…

Hangi iki Yeşilçam karakterini aynı oyuncu canlandırmıştır? sorusu Kim Milyoner Elde Etmek İster’e bu akşam damga vurdu.

Hangi iki Yeşilçam karakterini aynı oyuncu canlandırmıştır? Kim Milyoner Almak İster sorusu…

Hangi iki Yeşilçam karakterini aynı oyuncu canlandırmıştır? sorusu Kim Milyoner Elde Etmek İster’e bu akşam damga vurdu. İşte Kim Milyoner Almak İster sorusununu yanıtı...

Hangi iki Yeşilçam karakterini aynı oyuncu canlandırmıştır? sorusu cevabı en fazla araştırılanlar arasında yer alıyor. İzleyicilerin merakını uyandıran sorunu cevabı haberimizde yer alıyor.

Hangi iki Yeşilçam karakterini benzer oyuncu canlandırmıştır?

Cevap: C) Karbonat Erol / Gardırop Fuat

KİM MİLYONER EDINMEK İSTER'DE JOKER HAKLARI

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının kullanım yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp bahşedilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak us alabilmektedir.

2) Güya yarıya Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını tercih etmesi durumunda bilgisayar yanlış olan 2 seçeneği rastgele olacak şekilde çıkarır.

3)Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını seçim etmesi durumunda seyircilere verilmiş olan el bilgisayarı ile sorunun yanıt hakkında bir seçimde bulunurlar. Seyircilerin vermiş olduğu bu cevaplar, grafik olarak yarışmacıya yansıtılır.

4) Çift Yanıt Joker Hakkı: Yarışmanın eski bölümlerinden ayrı olarak yarışmacıya bahşedilen bu joker hakkı baştan sona yarışmacı soruya 2 kez yanıt verme hakkına sahip olmaktadır. bununla beraber bu joker hakkını kullanan yarışmacılar çekilemez ve yine bu jokeri sadece 7. sorudan sonra kullanım hakkına sahiptirler. bununla birlikte çift yanıtın kullanımı esnasında verilen birincil cevabın hatalı olması durumunda yanıt gri renk kullanılarak gösterilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER