Hazal Kaya, UNFPA Türkiye’nin iyi niyet elçisi oldu

Hazal Kaya  Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye’nin iyi niyet elçisi oldu.

Hazal Kaya, UNFPA Türkiye’nin iyi niyet elçisi oldu

Hazal Kaya  Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye’nin iyi niyet elçisi oldu. Instagram hesabından paylaşım yapan Kaya, bu işbirliğini şu sözlerle duyurdu:

“MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİM”

“Bütün kadınların, kız çocuklarının ve kırılgan grupların daha sağlıklı, güvenli ve eşit bir dünyada yaşaması için mücadele etmekten vazgeçmeyeceğim.”

UNFPA Türkiye Temsilcisi Hassan Mohtashami de Kaya’nın resmi olarak UNFPA Türkiye’nin yeni İyi Niyet Elçisi seçildiğini bildirerek “Böylesine başarılı genç bir kişinin ailemize katılması bizim için büyük bir onur” dedi.

1969 yılında faaliyete geçen UNFPA, 1971 yılında Türkiye ile çalışmalar yürütmeye başladı. UNFPA’nın Türkiye’de çalışmalar yürüttüğü alanlar arasında anne ve çocuk sağlığı, üreme sağlığı ve hakları, gençlerin potansiyellerini güçlendirme, cinsiyet eşitliği ve kadınlara yönelik şiddetle mücadele yer alıyor.

İlginizi ÇekebilirHazal Kaya'dan eşi Ali Atay'a romantik kutlamaHazal Kaya'dan eşi Ali Atay'a romantik kutlamaİlginizi ÇekebilirHazal Kaya: Bütün hastanelerin acilleri doluHazal Kaya: Bütün hastanelerin acilleri dolu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER