Hercai yeni bölüm ne süre? Hercai sezon finali mi yaptı?

Hercai dizisi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da yeni bölümü ekranlarda yer almıyor.

Hercai yeni bölüm ne süre? Hercai sezon finali mi yaptı?

Hercai dizisi geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi bu hafta da yeni bölümü ekranlarda yer almıyor. Hercai’nin yayınlanma sebebi ise corona virüsü nedeniyle setlere bahşedilen ara olarak tahmin ediliyor. Peki Hercai yeni birim ne vakit yayınlanacak belirlenmiş mi?

Hercai öteki diziler gibi uzun süredir yayınlanmıyor. Hercai'nin yeni bölümünün yayınlanmayacak olması sebebiyle izleyiciler Hercai niçin değil sorusuna cevap aramaya başladı. Hercai corona virüsü sebebiyle setlere veren ara sebebiyle yayınlanmayacak.

HERCAİ SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

Kadrosunda; Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Macit Sonkan’ın yer aldığı, Coronavirüs nedeniyle yeni bölümleri ekrana gelmeyen dizinin yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaptığı ve Eylül ayında ekranlara döneceği konuşuluyor.

HERCAİ SON BIRIM ÖZETİ

Geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, esrarengiz bir kişi göre kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran'ın şüphelenmesine niçin olur. Yaşananlardan sonradan babasıyla bir defa daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran'ın desteğiyle ailesinden uzaktan kalamayacağının farkına varır. Oysa gerçeği kabul etmesi gereken tek birey Reyyan değildir!

Bundan sonra yalansız ve intikam planlarının olmadığı bir hayatın hayallerini kuran Reyyan, gelecekleri için Miran'dan bir karar vermesini ister. Bunca sene babaannesi tarafından başka bir hayatı yaşamaya mahkum edilen Miran, verdiği serbest savaşında galip kazanç ve Azize Aslanbey'e intikamdan vazgeçtiğini söyler. Miran'ı tekrar intikam planına dahil edeceğine dair son umut kırıntısını da yitiren Azize Aslanbey, intikamını kendi elleriyle almak için Şadoğlu konağına gider.

Bir yanda intikamın olmadığı yeni bir hayata adım atan Reyyan ve Miran diğer yanda intikamını edinmek için ettiği yemini bozup son kurşunu atmak için Şadoğlu konağına gelen Azize Aslanbey son kozlarını paylaşırken, beklenmedik bir haber yaşananların bütün seyrini değiştirir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER