Hercai yeni bölüm ne vakit? Hercai sezon finali mi yaptı?

Hercai öteki diziler gibi uzun süredir yayınlanmıyor.

Hercai yeni bölüm ne vakit? Hercai sezon finali mi yaptı?

Hercai öteki diziler gibi uzun süredir yayınlanmıyor. Hercai'nin yeni bölümünün yayınlanmayacak olması nedeniyle izleyiciler Hercai niçin değil sorusuna cevap aramaya başladı. Hercai, corona virüsü sebebiyle setlere veren ara sebebiyle bir süredir yayınlanmıyor. Peki, Hercai yeni birim bu akşam var mı? İşte Hercai dizisi ile ilgili yaşanan son gelişmeler…

Cuma akşamlarının sevilen dizilerinden Hercai, corona virüsü nedeniyle setlerine ara vermek zorunda kalmıştı. Hercai dizinin sevenleri, yeni bölümün ne süre yayınlanacağını merak ediyor.

HERCAİ BUGÜN VAR MI? HERCAİ SEZON FİNALİ Mİ YAPTI?

Hercai bu haftaki yayınlama akışında da yer almadı. Kadrosunda; Ebru Şahin, Akın Akınözü, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Gülçin Santırcıoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Oya Unustası ve Macit Sonkan'ın yer aldığı, Coronavirüs nedeniyle yeni bölümleri ekrana gelmeyen dizinin yayınlanan son bölümüyle sezon finali yaptığı ve Eylül ayında ekranlara döneceği konuşuluyor.

HERCAİ SON BIRIM ÖZETİ

Geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi göre kurtarılır lakin gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran’ın şüphelenmesine niçin olur. Yaşananlardan daha sonra babasıyla bir defa daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran’ın desteğiyle ailesinden uzaktan kalamayacağının farkına varır. Ancak gerçeği kabul etmesi gereken tek kişi Reyyan değildir!

Bundn sonradan yalansız ve intikam planlarının olmadığı bir hayatın hayallerini kuran Reyyan, gelecekleri için Miran’dan bir karar vermesini ister. Bunca sene babaannesi göre diğer bir hayatı yaşamaya hükümlü edilen Miran, verdiği hür savaşında şampiyon gelir ve Azize Aslanbey’e intikamdan vazgeçtiğini söyler. Miran’ı her tarafta intikam planına dahil edeceğine dair son umut kırıntısını da yitiren Azize Aslanbey, intikamını kendi elleriyle almak için Şadoğlu konağına gider.

Bir yanda intikamın olmadığı yeni bir hayata adım atan Reyyan ve Miran diğer yanda intikamını elde etmek için ettiği yemini bozup son kurşunu atmak için Şadoğlu konağına gelen Azize Aslanbey son kozlarını paylaşırken, beklenmedik bir haber yaşananların tüm seyrini değiştirir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER