Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli serisini 5.

Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi konusu ne, oyuncuları kimler?
Hızlı ve Öfkeli serisini 5. filmi olan Rio Soygunu bu akşam televizyonda yayınlanacak. Sevilen aksiyon filmi Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi ABD’de 29 Nisan 2011 tarihinde vizyona girmiştir. Peki Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Chris Morgan tarafından yazılan Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu Justin Lin tarafından yönetildi. Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu filminin başrollerinde Paul Walker ve Vin Diesel rol al İşte Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu oyuncuları ve konusu…

FİLMİN KONUSU

Eski polis Brian O'Conner ve Mia Toretto, Dom’u hapisten kaçırıp özgürlüğüne kavuşturduktan sonra polisleri atlatıp sınırı geçerler ve Rio de Janeiro’da ortaya çıkarlar. Özgürlüklerini geri almak için son bir iş daha yapmak zorunda kalan ortaklar, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirler.

Onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlardır. Fakat onların peşine düşen sadece bu iş adamı değildir. Hedefini asla ıskalamayan inatçı federal ajan Luke Hobbs, Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyona başlar. Şimdi Hobbs, diğerleri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorundadır. Dom, Brian ve Mia ekibi toplar ve soygun için çalışmaya başlarlar.

OYUNCULARI

Vin Diesel rolü Dominic Toretto
Paul Walker rolü Brian O'Conner
Dwayne Johnson rolü Luke Hobbs
Jordana Brewster rolü Mia Toretto
Tyrese Gibson rolü Roman Pearce
Ludacris rolü Tej Parker
Matt Schulze rolü Vince
Sung Kang rolü Han Lue
Gal Gadot rolü Gisele Harabo
Tego Calderon rolü Tego Leo
Don Omar rolü Rico Santos
Joaquim de Almeida rolü Hernan Reyes
Elsa Pataky rolü Elena Neves
Michael Irby rolü Zizi

YORUM EKLE