Hüsnü Çoban öldü mü? Arka Sokak yeni sezon ne zaman başlayacak?

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’ın 15.

Hüsnü Çoban öldü mü? Arka Sokak yeni sezon ne zaman başlayacak?

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’ın 15. sezonu 18 Eylül Cuma günü başlayacak. Dizinin en sevilen karakterlerinden biri olan Hüsnü Çoban, 552. bölümde corona virüsü yakalandığı için hastaneye yatırılmıştı.

Hastaneye yatmasıyla birlikte ailesini ve Rıza Baba'nın ekibini endişeye sokan Hüsnü Çoban, tedavi sonrasında iyileşerek tekrardan ekibe dahil olmuştu.

ARKA SOKAKLAR'A ÜÇ YENİ YÜZ

Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda diziye üç yeni isim daha dahil oldu. Gizem Terzi, ekibe polis Sinem olarak katılacak. Perihan Ünlücan ise tuttuğunu koparan avukat Başak karakterine hayat verecek. Hakan Uygun’sa ekibe zorluk çıkaracak olan uluslararası bir çetenin reisi olarak izleyici karşısına çıkacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hakan’ı kurtarmak için, ekip hemen yola koyulur. Videonun gönderildiği IP’ye ulaşılmıştır ve dövüş yapılan adres tespit edilir. Ekip Hakan’ı kanlar içinde bulur. Özellikle Bahar oldukça endişelidir. Hakan hemen hastaneye götürülür. Ekip alınan telefon sinyali doğrultusunda Esmer, Olga ve Poyraz’ın peşine düşer.

ARKA SOKAKLAR YENİ SEZON TANITIMI

Efsane dizi #ArkaSokaklar 15.sezonunda nefes kesen yeni bölümleriyle 18 Eylül Cuma 20.00’de #KanalD‘de başlıyor! @arkaasokaklarrr pic.twitter.com/9OjfueJqf7

— Kanal D (@KanalD) September 11, 2020

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER