Iggy Azalea anne oldu

Avustralyalı rap şarkıcısı Iggy Azalea hakkında çıkan anne olduğu söylentilerini doğruladı.

Iggy Azalea anne oldu

Avustralyalı rap şarkıcısı Iggy Azalea hakkında çıkan anne olduğu söylentilerini doğruladı. sosyal medya hesabından bir oğlu olduğunu söyleyen Azalea, bebeğinin hayatını gizli tutmak istediğini söyledi.

Bir aydır anne olduğu söylentilerinin ardındaki Iggy Azalea, Instagram hesabından dedikoduları doğruladı. Meşhur şarkıcı artık bir oğlan annesi.

30 yaşındaki şarkıcı yaptığı açıklamada, “Bunu anlatmak için içten zamanı bekledim ama vakit geçtikçe haberi bütün dünyaya duyurmanın bendeki endişeyi daha da artırdığını fark etim. Bebeğimin hayatını saklı yakalamak istiyorum fakat onun bir giz olmadığını da netleştirmek istedim. Onu kelimelerle açıklama edilemeyecek kadar çok seviyorum” dedi.

Fotoğraf: Backgrid UK

Azalea, bebeğinin babasının kim olduğunu açıklamadı, oysa ünlü şarkıcının hayranları 23 yaşındaki rap şarkıcısı Playboi Carti ile olan birlikteliğinden çocuk sahibi olduğunu düşünüyor.

1 Mayıs2ta DJ Akademiks, sosyal medya hesabından Azalea ve Carti’yi erkek bebekleri için tebrik etmiş ve bebek dedikoduları böylece ortaya çıkmıştı.

Meşhur çiftin 2018 yılından beri birlikte olduğu biliniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER