Itır Esen yeni aşka yelken açtı

Bir dönem ismi Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan 21 yaşındaki manken Itır Esen, gönlünü Türkiye Futbol Federasyonu Afiyet Kurulu Üyesi Prof.

Itır Esen yeni aşka yelken açtı

Bir dönem ismi Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan 21 yaşındaki manken Itır Esen, gönlünü Türkiye Futbol Federasyonu Afiyet Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mete Düren'in yeğeni Mehmet Düren'e kaptırdı.

Yeşilçam’ın unutulmaz isimlerinden Itır Esen’in 1999 doğumlu yeğeni Itır Esen yeni bir aşka yelken açtı. Geçtiğimiz sene Acun Ilıcalı ile aşk yaşadığı söylentisiyle uzun süre gündemden düşmeyen Esen, yeni aşkıyla dudak dudağa poz verdi.

ITIR HİÇ PAYLAŞIM YAPMADI

Genç manken, gönlünü Türkiye Futbol Federasyonu Sıhhat Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mete Düren’in yeğeni Mehmet Düren’e kaptırdı. Mehmet Düren, Instagram hesabından birlikte süre geçirdikleri anları paylaşmayı dikkatsizlik etmiyor. MISS Turkey 2017 yarışmasıyla adını duyuran Itır Esen, sosyal medya hesabından sevgilisiyle olan tek bir karesini deha paylaşmadı. öte taraftan Itır Esen ve sevgilisi Mehmet Düren, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde kalıyor.

Son güncelleme: 13:07 - 12.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER