İyi Oyun konusu ne? İyi Oyun oyuncuları kimler?

İyi Oyun filmi internet kafede yarı zamanlı çalışırken, yeni kurulan bir e-spor takımının menajeri kadar keşfedilen Cenk isimli gencin hikayesini anlatıyor.

İyi Oyun konusu ne? İyi Oyun oyuncuları kimler?

İyi Oyun filmi internet kafede yarı zamanlı çalışırken, yeni kurulan bir e-spor takımının menajeri kadar keşfedilen Cenk isimli gencin hikayesini anlatıyor. Peki İyi Oyun filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

Oyuncu kadrosunda birçok meşhur ismi barındıran İyi Oyun, son dönemlerin favori etkinliklerinde olan e-Spor’u konu bölge bir film olarak dikkat çekiyor. Peki İyi Oyun filmi konusu ne, oyuncuları kimler?

İYİ OYUN KONUSU NE?

İyi Oyun, kendisini profesyonel oyun dünyasının içinde bulan bir gencin hikayesini konu ediyor. Cenk liseyi yeni bitirmiş genç bir çocuktur. Evin yükünü kimsesiz omuzlayan annesine takviye etmeye çalışan Cenk, yarı zamanlı çalıştığı internet kafede başkaları namına para ile oyun oynar. Lakin bir gün yeni kurulan bir takımın menajeri göre keşfedilince kendisini farklı bir dünyanın içerisinde bulur. Profesyonel oyun dünyasının içerisinde ekip arkadaşları Batu, Naz, JJ, Aslan ve koçları Özer ile birlikte zorlu bir yolculuğa çıkan Cenk turnuvayı için çabalar.

İYİ OYUN OYUNCULARI KİMLER?

Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Fena Çocuk’un güzel yıldızı Afra Saraçoğlu, Güllerin Savaşı gibi dizilerden tanıdığımız Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Mert Yazıcıoğlu, Türkiye'nin en popüler Youtuber isimlerinden Orkun Işıtmak, hoş oyuncu Bahar Şahin, Tolga Canbeyli ve Bada Oh Denizgibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Netflix’in birincil Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın yönetmenliğini yapan Umut Aral oturuyor. Emre Sirel'in senaryosunu kaleme aldığı filmin bakış yönetmenliğini Sebastian Weber üstleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER