Jack Ryan Gölge Ajan konusu ne, oyuncuları kimler?

Amerikan ekonomisini batıracak bir komplo açığa çıkınca Jack, bilgisayar monitörünün başından kalkıp, kompolonun ardındaki Rus işadamının karşısına çıkmak için Moskova’ya gitmek zorunda kalır.Peki Jack Ryan Gölge Ajan konusu ne, oyuncuları kimler? Aksiyonun bir an olsun .

Jack Ryan Gölge Ajan konusu ne, oyuncuları kimler?

Amerikan ekonomisini batıracak bir komplo açığa çıkınca Jack, bilgisayar monitörünün başından kalkıp, kompolonun ardındaki Rus işadamının karşısına çıkmak için Moskova’ya gitmek zorunda kalır.Peki Jack Ryan Gölge Ajan konusu ne, oyuncuları kimler?

Aksiyonun bir an olsun hiç eksik olmadığı Jack Ryan Gölge Ajan filmi bu akşam televizyonda izleyicilerin karşısına çıkacak. Başrollerini Keira Knightley , Kevin Costner ve Chris Pine’ın paylaştığı film sinemada yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüştü.

JACK RYAN GÖLGE AJAN KONUSU

Afganistan’da denizci olarak yaptığı askerlikten sonra Jack Ryan, beladan uzak sakin bir hayat sürmeye başlamıştır. Artık herhangi bir risk almadan huzur içinde yaşamayı prensip edinmiştir. Wall Street’te bir Rus milyarder için mali danışmanlık yapan Jack Ryan, kendini bir anda teröristlerin hazırladığı bir planın içinde bulur. Şimdi yapması gerekense ülkesinin ekonomisini çökertecek olan bu komployu durdurmaktır. Planın sorumlusunu öğrenen Jack’in Moskova’ya gitmesi gerekir. Tek başına halletmeye çalışacağı bu görevde bildiği her şeyi kullanacaktır. Jack görevi tamamlamakta ve bu komplodan canlı çıkmakta kararlıdır.

JACK RYAN GÖLGE AJAN OYUNCULARI

Başrollerini; Keira Knightley , Kevin Costner , Chris Pine , Kenneth Branagh ve Colm Feore paylaşırken yönetmenliğini ise; Kenneth Branagh üstleniyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER