Jane Austen için “Ne süre ‘Gurur ve Önyargı’yı okusam, Austen’ı mezarından çıkarıp, kendi kaval kemiğiyle kafatasına vurmak istiyorum.” diyen kimdir? Kim Milyoner Almak İster sorusu…

Jane Austen için "Ne vakit 'Gurur ve Önyargı'yı okusam, Austen'ı mezarından çıkarıp, kendi kaval kemiğiyle kafatasına vurmak istiyorum." diyen kimdir? sorusu Kim Milyoner Olmak İster’e bu akşam damga vurdu.

Jane Austen için “Ne süre ‘Gurur ve Önyargı’yı okusam, Austen’ı mezarından çıkarıp, kendi kaval kemiğiyle kafatasına vurmak istiyorum.” diyen kimdir? Kim Milyoner Almak İster sorusu…

Jane Austen için "Ne vakit 'Gurur ve Önyargı'yı okusam, Austen'ı mezarından çıkarıp, kendi kaval kemiğiyle kafatasına vurmak istiyorum." diyen kimdir? sorusu Kim Milyoner Olmak İster’e bu akşam damga vurdu. İşte Kim Milyoner Almak İster sorusununu yanıtı...

Jane Austen için “Ne süre ‘Kibir ve Önyargı’yı okusam, Austen’ı mezarından çıkarıp, kendi kaval kemiğiyle kafatasına vurmak istiyorum.” diyen kimdir? sorusu cevabı en çok araştırılanlar aralarında yer alıyor. İzleyicilerin merakını uyandıran sorunu cevabı haberimizde yer alıyor.

Jane Austen için “Ne süre ‘Gurur ve Önyargı’yı okusam, Austen’ı mezarından çıkarıp, kendi kaval kemiğiyle kafatasına vurmak istiyorum.” diyen kimdir?

Cevap: C) Mark Twain

KİM MİLYONER ALMAK İSTER'DE JOKER HAKLARI

1) Telefon Joker Hakkı: Yarışmacının uygulama yaptığı esnada ismini vermiş olduğu 3 arkadaşı içinden dilediği herhangi birini arayıp verilen 30 saniye içinde soru ile ilgili olarak fikir alabilmektedir.

2) Yarı yarıya Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını tercih etmesi durumunda bilgisayar yanlış olan 2 seçeneği rastgele olacak şekilde çıkarır.

3)Joker Hakkı: Yarışmacının bu joker hakkını tercih etmesi durumunda seyircilere verilmiş olan el bilgisayarı ile sorunun cevap hakkında bir seçimde bulunurlar. Seyircilerin vermiş olduğu bu cevaplar, grafik olarak yarışmacıya yansıtılır.

4) Çift Cevap Joker Hakkı: Yarışmanın eski bölümlerinden bambaşka olarak yarışmacıya verilen bu joker hakkı bir uçtan bir uca yarışmacı soruya 2 kez cevap verme hakkına sahip olmaktadır. bununla birlikte bu joker hakkını kullanan yarışmacılar çekilemez ve yine bu jokeri yalnızca 7. sorudan sonra yararlanma hakkına sahiptirler. bununla birlikte çift yanıtın kullanımı esnasında verilen birincil cevabın hatalı olması durumunda yanıt gri renk kullanılarak gösterilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER