Jennifer Aniston isyan etti: Şu lanet maskeyi takın!

ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, salgın sürecinde maske takmayanlara karşısında ayaklanma bayrağını çekti.

Jennifer Aniston isyan etti: Şu lanet maskeyi takın!

ABD'li oyuncu Jennifer Aniston, salgın sürecinde maske takmayanlara karşısında ayaklanma bayrağını çekti. Meşhur oyuncu, "İnsanların hayatını önemsiyorsanız, lütfen yalnızca şu lanet maskeyi takın!" diyerek tepkisini gösterdi.

Jennifer Aniston, pandemi döneminde maske takmayan insanlara isyan etti.

Maskeli fotoğrafını paylaşan Aniston, maske takmanın tartışması olmaması gerektiğini vurgulayarak Instagram hesabından şu mesajı yayınladı:

* Maskelerin zahmetli ve rahatsız edici olduğunu anlıyorum fakat meslek yerlerinin kapanmasının daha kötü olduğunu hissetmiyor musunuz? İnsanlar işlerini kaybediyor. Sağlık çalışanları büyük bir takâtsizlik içinde. Bu virüs yüzünden o kadar fazla yaşam sönüyor çünkü yeterince önlem almıyoruz.

Fotoğraf: Instagram

* İnsanların temelde iyi olduğuna inanıyorum, bu yüzden hepimizin bunu yapabileceğini biliyorum. Fakat hala ülkemizde düzlüğe çıkmak için gerekli adımları atmayan ve birbirini korumayan o kadar fazla insan var. İnsanlar kendilerinden maske takmalarının istenerek ‘haklarının ellerinden alınması' konusunda evhamlı görünüyorlar.

* Bu kolay ve etkin teklif, insanların yaşamları pahasına siyasallaştırılıyor. Bunun tartışması olmamalı. İnsanların hayatını önemsiyorsanız lütfen yalnızca şu lanet maskeyi takın ve çevrenizdeki insanları bunu yapmaları konusunda özendirme edin.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER