Josh Radnor, Trump’ın konuşmasını şarkı olarak seslendirdi: Trump iyi bir laf yazarı yok

How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby'yi canlandıran Josh Radnor, ABD Başkanı Donald Trump'ın Tulsa'da düzenlediği miting konuşmasının sözlerini gitar eşliğinde şarkı olarak seslendirdi.

Josh Radnor, Trump’ın konuşmasını şarkı olarak seslendirdi: Trump iyi bir laf yazarı yok

How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby'yi canlandıran Josh Radnor, ABD Başkanı Donald Trump'ın Tulsa'da düzenlediği miting konuşmasının sözlerini gitar eşliğinde şarkı olarak seslendirdi. Radnor, Trump'ın iyi bir söz yazarı olmadığını söyledi.

Corona virüsü salgını nedeniyle Mart ayından bu yandan seçim çalışmalarına ara veren ABD Başkanı Donald Trump’ın önceki gün Tulsa’da düzenlediği tercih mitinginin yankıları devam ediyor.

Corona vakalarının ülkede 2 milyonu geçtiği bir dönemde düzenlenen mitinge Trump’ın rampa konuşması damga vurdu. Trump, altı dakika baştan başa neden West Point askeri akademisindeki platform rampasından bebek adımlarıyla fazla özenli bir şekilde indiğini anlatmıştı.

Miting konuşması sebebiyle birçok kişi göre tiye alınan Trump, How I Met Your Mother dizisinde Ted Mosby’yi canlandıran aktör ve müzisyen Josh Radnor kadar da tiye alındı. Radnor, Trump’ın konuşmasını şarkı haline getirdi. Twitter hesabı üzerinden yayınladığı videoda Radnor, “Trump’ın Tulsa mitinginin delice olan rampa konuşmasını müziğe ayarladım. İyi bir söz yazarı değil” dedi.

İLGİLİ HABERHow I Met Your Mother'ın 'Robin'i, yıllar sonradan dizinin finalini savundu
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER