Kadir İnanır: “Beni maskesiz görenler linç etti”

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Kadir İnanır, önceki gün Sarıyer'de görüntülendi.

Kadir İnanır: “Beni maskesiz görenler linç etti”

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Kadir İnanır, önceki gün Sarıyer'de görüntülendi. İnanır, önceki hafta maske takmadığı için hayranları göre linç edildiğini sözlerine ekledi.

Yeşilçam’ın unutulmaz jönlerinden Kadir İnanır, önceki gün Sarıyer’de yer alan bir AVM’de  objektiflere takıldı. Yakın dostları ile birlikte Markalar Sokağı’nda yer alan bir mekanda yemek yemek yiyen İnanır, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.

“GEÇEN HAFTA LİNÇ EDİLDİM”

Aracını beklediği sırada muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi de ihmalkârlık etmeyen tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz hafta maskesiz çekildiği için sosyal medyada linç edildiğini fakat tedbirlere harfiyen uyduğunu söyledi. “Bir restorandan çıkmıştık, maske elimde kapıdan çıkınca takarım diye düşünüyordum, bir baktım gazeteciler patır patır çekiyor. Takmaya fırsatım olmadı, hatalı anlaşıldım” dedi.

“BİZLERİN KURALLARA UYMASI GEREKİR”

Tedbirlere fazla uyarı ettiğini ve özellikle göz önünde olan sanatçıların uyması gerektiğini dile getiren İnanır, “Bizi millet peşine düşüp takip ediyor, misal alıyor. Bizler kurallara uyacağız ama onlarda misal alsın” dedi. Aracının gelmesi ile teşekkür eden Kadir İnanır, yakın dostları ile birlikte alışveriş merkezinden ayrıldı.
Öte yana Kadir İnanır’ın burnunu açık bırakarak maskeyi taktığı görüldü. Fakat maske kullanımında burnun kapalı olması gerekiyor.

İLGİLİ HABER'Akil İnsan' Kadir İnanır AKP'nin kara listesinde!
Son güncelleme: 11:22 - 03.07.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER