‘Kanalında olmaktan utanıyorum’ demişti… Erkan Petekkaya ‘Kırmızı Oda’ya veda etti

TV8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalda Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine tepki göstermişti.

‘Kanalında olmaktan utanıyorum’ demişti… Erkan Petekkaya ‘Kırmızı Oda’ya veda etti

TV8’de yayınlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinin oyuncularından Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalda Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesine tepki göstermişti. Ilıcalı’yı hedef alan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan. Acun Efendi yuh” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaşımını kısa sürede silen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak “Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın” ifadelerini kullanıp geri adım atmıştı.

“ACUN’DAN DEĞİL, İNSANLARDAN ÖZÜR DİLERİM”

Daha sonra TV100’e açıklamalarda bulunan Petekkaya, “Yayıncı kuruluş böyle birine nasıl ödül verebilir? Bizim çocuklarımız ne olacak? Bir kez daha söylüyorum; bu konuda söylediklerim doğrudur ve arkasındayım ancak ifadelerimde biraz fazla ileri gitmişim. Acun’dan değil ama insanlardan özür dilerim” sözlerini kullanmıştı.

“TEŞEKKÜR EDERİM”

‘Kırmızı Oda’ dizisinde ‘Sadi’ rolünü canlandıran Petekkaya, diziye veda etti. Dizinin yeni bölüm fragmanında yer almayan Erkan Petekkaya, Instagram hesabından paylaşım yaparak ayrıldığını duyurdu.

Set ekibiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, “Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam . O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte” ifadelerini kullandı.

İlginizi ÇekebilirErkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya: Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktanErkan Petekkaya'dan Acun Ilıcalı'ya: Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lavernenew
Lavernenew - 3 yıl Önce

https://design-balkon.ru/
https://design-balkon.ru/
https://design-balkon.ru/
https://design-balkon.ru/
https://design-balkon.ru/
https://design-balkon.ru/

Joshuaevoff
Joshuaevoff - 3 yıl Önce

Hello,

Download Music FLAC Private FTP: http://0daymusic.org/premium.php
Label, LIVESETS, Music Videos.
Download Dance, Electro, House, Techno, Trance, Pop, Rock, Rap...

Best regards, Joshua

StasVlasov
StasVlasov - 3 yıl Önce

Добрый день!
Можем предложить самые лучшие прогоны, способные "угробить" сайты ваших конкурентов. Цена: всего от 2000 р.
- Гарантированный эффект. Онлайн-сайты точно "упадут".
- Максимально возможное число негативных фитбеков.
- Наша особая база - самые "смертоносные" площадки из 10 млн. сайтов (вирусные, спам, порно и т.д.). Действует безотказно.
- Прогон выполняется одновременно с 4 мощных серверов.
- Постоянная отправка токсичных ссылок на email.
- Растянем по времени как угодно.
- Прогон с запрещёнными ключевыми фразами.
- При нескольких прогонах - хорошие скидки.

Цена $80
Полная отчётность.
Оплата: Qiwi, Yandex.Money, Bitcoin, Visa, MasterCard...

Телега: @xrumers
Skype: xrumer.pro
WhatsApp: +7(977)536-08-36
маил: support@xrumer.cc

Только эти!
А тАкож Работаем со Студиями!

Miethkt
Miethkt - 3 yıl Önce

hqd список вкусов

евросеть электронные сигареты

galia
galia - 3 yıl Önce

Заказать seo поисковую оптимизацию сайта, Заказать услуги по продвижению сайта По всем возникшим вопросам Вы можете обратиться в скайп логин pokras7777Раскрутка сайта под кл

CharlesMiz
CharlesMiz - 3 yıl Önce

Hello,

Download Music FLAC Private FTP: https://0daymusic.org/premium.php
Server's capacity 186 TB Music
Support for FTP, FTPS, SFTP, HTTP, HTTPS.
Overal server's speed: 1 Gb/s.
Download Dance, Electro, House, Techno, Trance, Pop, Rock, Rap...

Best regards, Joshua

Shawngarve
Shawngarve - 3 yıl Önce

Hello, nice forum I have a hot tub business and a novel editing services assembly. we provide online editing services. our group can edit any type of document for university authors and students. Our editors carefully read through your project and other documents, looking for and correcting any issues that ruin clarity of the essence of your labor. Our target is simply helping you advance your paper, and to assist you with intelligent editors in an simple and cost effective way. The company at Ivy League Editors are a proofreading jobs service constructed, and to provide you with experienced and intelligent proofreaders at a low cost. After years of being students, editors, and writers, we truely believe that gifted academics need the best quality of polishing. All of our company are graduates of Ivy League or Ivy League-level schools and are well-read in many different schools including English, political science, philosophy,law, history and sociology. All of our editors attended or a

SIRADAKİ HABER