Kanguroo Creative Denizli'den Doğan Ajans

Kanguroo Creative Denizli'den Doğan Ajans

Denizlide kurulan Kanguroo Creative, dijital iletişim ajansı olarak markaların tüm dijital süreçlerini yöneten bir ajanstır. 2019 yılında Denizlide kurulmuş, 3 ülkeden 60dan fazla marka ile çalışan Kanguroo Creative;  markaların sosyal medya yönetimleri, web site, kurumsal marka iletişimi, marka vaadi ile markayı dijitalde doğru konumlandırma gibi 360 derecede markanın tüm dijital iletişim süreçlerini gerçekleştirmektedir. 9 kişilik bir genç ve dinamik bir ekipten oluşan Kanguroo Creative, markaların dijital dünyada görünür olması gerektiğini, her markanın kendine ait bir iletişim dilini sahiplenmesi gerektiğini savunuyor.

Kendi bünyesinde geliştirdiği yöntem ve sistemler ile markaların dijitalde konumunu analiz edip, markanın hedefleri doğrultusunda nereye varması gerektiğini planlayarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Sadece ajans ile değil, içerisinde bulunan Kanguroo LAB Şirketiyle Deneyim Tasarım Etkinlikleri yapıyor, ÇETE | Influencer Society programıyla İçerik Üreticilerinin Markalarla İşbirliği süreçlerini yürütüyor. Denizlide faaliyetlerine başlayan Kanguroo Creative, bugün Türkiye, Katar gibi ülkelerde İstanbul, İzmir gibi bölgelerde de faaliyetlerini gerçekleştirken yeni projeler için çalışmalarına her geçen gün yenisini eklemek için gelişiyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2022, 17:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER