Kara Keough altı günlük bebeğini kaybetti! İlk kez konuştu

Corona virüsü nedeniyle doğumunu evde yapan oyuncu Kara Keough Bosworth, bebeğini kucağına aldıktan 6 gün sonradan farklı alanlara yönlendirilmiş sağlık sorunlarının ortaya çıkmasıyla kaybetti.

Kara Keough altı günlük bebeğini kaybetti! İlk kez konuştu

Corona virüsü nedeniyle doğumunu evde yapan oyuncu Kara Keough Bosworth, bebeğini kucağına aldıktan 6 gün sonradan farklı alanlara yönlendirilmiş sağlık sorunlarının ortaya çıkmasıyla kaybetti. Bebeğinin ölümünün ardından oyuncu başta konuştu.

Rol aldığı sinema filmleri ve TV şovlarıyla tanınan 31 yaşındaki oyuncu Kara Keough Bosworth, geçtiğimiz ay ikinci kere anne oldu. Oysa oyuncunun yeni doğan bebeği nadir görülen omuz distosisi sorunuyla karşılaşınca 6 gün sonradan yaşamını yitirdi.

BEYNE CİDDİ ZARAR VERDİ

Corona virüsünden korunmak isteyen çift, herhangi bir tıbbi takviye almadan bebeklerini evde dünyaya getirme kararı aldı. Lakin o sırada bazı umulmadık olumsuz gelişmeler yaşandı. McCoy adı bahşedilen ufak bebek, doğum sırasında nadir olarak görülen, “omuz distosisi” sorunuyla karşılaştı. Beyne ciddi zarar veren bu şart da sadece altı gün sonradan bebeğin ölümüne neden oldu.

6 NİSAN’DA DOĞDU 12 NİSAN’DA HAYATINI KAYBETTİ

Bu olayın arkasında, Kara Keough Bosworrth’un doğumuna asistan olan ebe, hemencecik acele takviye ekiplerini çağırdı. Altı jurnal olan McCoy’a eve çağrılan ambulans ekibi göre hemen tıbbi müdahale yapıldı, fakat kurtarılamadı.

“TANRIYA BEBEĞİMİ KURTARMASI İÇİN DUA ETTİM”

Geçtiğimiz Nisan ayının 12’sinde meydana gelen bu olayın arkasında Kara Keough ve eşi Kyle öncelikle online bir röportaja davetli oldu. Çift, ağlayarak yaşadıklarını anlattı. Kara Keough gözyaşları içinde “Tanrı’ya bebeğimi kurtarması için dua ettim” diye konuştu.

Son güncelleme: 15:19 - 12.05.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER