Karayip Korsanları 2 konusu ve oyuncu kadrosu… Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı filmi oyuncuları kimler?

Karayip Korsanları filmi serisi ikinci filmi Ölü Adamın Sandığı ile izleyici karşısına çıkıyor.

Karayip Korsanları 2 konusu ve oyuncu kadrosu… Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı filmi oyuncuları kimler?

Karayip Korsanları filmi serisi ikinci filmi Ölü Adamın Sandığı ile izleyici karşısına çıkıyor. Jonny Deep efsane rolü Jack Sparrow ile hafızalara kazındı. Peki Karayip Korsanları 2: Ölü Adamın Sandığı konusu ne?

Sinema tarihinin kült filmlerinden Karayip Korsanları serisinin ikinci filmi Ölü Adamın Sandığı’nda korsan Jack Sparrow’un, hayalet gemi Uçan Hollandalı’nın efsanevi korsanı Davy Jones’a kan borcu vardır. Coşku ve macera dolu hızlı her tarafta izleyici aleyhinde. Peki Karayip Korsanları 2: Ölü Adamın Sandığı konusu ne? Karayip Korsanları 2: Ölü Adamın Sandığı oyuncuları kimler?

KARAYİP KORSANLARI 2 OYUNCULARI

Bütçesi 225 milyon dolar olan filmin galası Kaliforniya'daki Disneyland'da yapıldı. Ölü Adamın Sandığı açılış gününde 55.8 milyon dolar kazandı. Filmin oyuncu başrollerinde Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley yer alıyor.

KARAYİP KORSANLARI 2 KONUSU NEDİR?

Gözüpek delikanlı Will Turner ve hoş Elizabeth, düğün hazırlıklarını yapadursunlar; dostları garip Kaptan Jack Sparrow, yine bela aramaktadır. Kuşkusuz ki, Sparrow’un başına açılacak belalardan Will Turner ve Elizabeth de nasiplerini alacaklardır. Jack’in, efsanevi Uçan Hollandalı’nın kaptanı Davey Jones’a kan borcu olduğu ortaya çıkınca, yeniden ortalık birbirine girer. Eğer Sparrow, bu borçtan kurtulamazsa ömrü baştan başa Uçan Hollandalı’nın kölesi olarak yaşama riskiyle aleyhinde karşıyadır. Fakat her beladan kurtulmanın elbet bir yolu olabileceğini düşünen uyanık Jack Sparrow’un, Ölü Adamın Sandığı'na sahip olan kişinin Davy Jones’u da denetim edebileceğini öğrenmesiyle işler karışır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER