Kavak Yelleri ekibi 14 yıl aradan sonra tekrar buluştu

Yayınlandığı döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinin ekibi, Pinhani'nin "Dön Bak Dünyaya" isimli şarkısının klibinde buluştu.

Kavak Yelleri ekibi 14 yıl aradan sonra tekrar buluştu

Yayınlandığı döneme damga vuran Kavak Yelleri dizisinin ekibi, Pinhani'nin "Dön Bak Dünyaya" isimli şarkısının klibinde buluştu. 14 sene sonra klipte bir araya gelen ekip, duygu batmış anlar yaşattı.

Pinhani’nin 2006 yılında çıkardığı İnandığın Masallar albümünde yer alan “Dön Bak Dünyaya” şarkısına, 14 sene daha sonra Kavak Yelleri dizisinin ekibiyle video klip çekildi. Çekilen klipte Aslı Enver, Pelin Karahan ve İbrahim Kendirici gibi isimler yer aldı.

Pinhani, YouTube’da kliple ilgili şunları yazdı:

* 2007'de başlayıp 2011'de sona eren ‘Kavak Yelleri', oyuncular ve teknik ekip için bitmez tükenmez çekimler, ev gibi süslenen otel odaları, derin dostluklar, büyük başlangıçlar, değerli öğretiler taşıyan unutulmaz bir deneyimdi. Ayrıca bizim için de bir çoğu geçerli.

* Onlarla çok güzel şeyler paylaşmış olsak da onların şöhretinden yarar sağlamak hiçbir süre aklımıza gelmedi. Bu yüzden birlikte bir ‘iş'imiz olmadı. Kuşkusuz bizi her zaman desteklediler, konserlerimize geldiler, dostluklarını her zaman hissettirdiler. Biz de onlar her ekrana çıktıklarında milli ekip kazanmış gibi gururlandık.

* Bu kere ise kendi arasında eski günlerin anısına bizim şarkımıza bir video çektiler, biz ise sonra dahil olduk. Bunu onlardan istemiş olsak bu değin içimize sinmezdi. Seslenmek fakat birlikte geçirdiğimiz onca zamanın ölünceye değin bir kıymeti varmış. Sağ olsunlar, var olsunlar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER