Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş Samsun'da toprağa verildi

Amasya'da tiyatro turnesinden dönüş yolunda kamyona arkadan çarpan minibüste meslektaşları Tolga Güleryüz (33) ve Burak Topçu (42) ile hayatını kaybeden tiyatrocu Özgür Karataş (32) Samsun'da gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kazada ölen tiyatrocu Özgür Karataş Samsun'da toprağa verildi

Amasya'da tiyatro turnesinden dönüş yolunda kamyona arkadan çarpan minibüste meslektaşları Tolga Güleryüz (33) ve Burak Topçu (42) ile hayatını kaybeden tiyatrocu Özgür Karataş (32) Samsun'da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Düşevi Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Cem Kaynar, "Tutanaklarda, servis sürücüsünü birkaç defa yavaş gitmesiyle alakalı uyarmışlar. Zaten kazanın oluş şeklinden de sürücünün çok süratli olduğu anlaşılıyor ama neticede bizi sonuç ilgilendiriyor ve çok üzgünüz" dedi.

Başrolllerinde Melis İşiten, Ceyhun Fersoy ve Sergen Deveci’nin yer aldığı ‘Baş Belası’ adlı oyunu önceki akşam Çorum’da sahneleyen ‘Jest Tiyatro’ ekibi Samsun’a gitmek üzere yola çıktı. Ekibi taşıyan minibüs, Amasya Merzifon’da kamyona arkadan çarptı. Tiyatronun kurucusu Tolga Güleryüz ile Özgür Karataş ve Burak Topçu öldü. Melis İşiten, Ceyhun Fersoy, Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Filiz Özbek ve Uğur Şalvarcıoğlu ise yaralandı.

Özgür Karataş’ın cenazesi, Samsun İlkadım ilçesindeki babaevi önünde helallik alınarak Kıranköy Mezarlığı Camisi’ne götürüldü. Karataş, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER