Kemal Sunal’ın çocuklarından şehvetli satırlar

Başrolünde oynadığı fimlerle yıllara meydan okuyan ve halen kendisinden söz ettirmeyi başaran Kemal Sunal aramızdan ayrılışının 20.

Kemal Sunal’ın çocuklarından şehvetli satırlar

Başrolünde oynadığı fimlerle yıllara meydan okuyan ve halen kendisinden söz ettirmeyi başaran Kemal Sunal aramızdan ayrılışının 20. yılında da sevenleri göre hatırlandı. Sunal'ın yokluğuna dair paylaşımda bulunanlar arasına büyük ustanın oğlu ve kızı da dahil oldu.

Türk sineması büyük bir komedyeni kaybetmenin acısını yaşarken, onlar babalarının acısını yaşıyor. Kemal Sunal aramızdan ayrılalı 20 sene geçmiş olsa da aile fertleri için yokluğunun acısı halen tazeliğini koruyor. Kızı Ezo ve oğlu Ali de babalarının 20. vefat yıldönümünde yazdıklarıyla uyarı çekti. İşte o satırlar:

Ezo Sunal: “Güzel babam. Tam 20 sene oldu… inanılır gibi yok. Her gün daha fazla özlüyoruz. Ama artık eminim daha çook 20 yıllar bu ülkenin kalbinde ve gülücüklerinde olacaksın. Bizim de gücümüzün kaynağı olacaksın. Sen hep bizlesin”

Ali Sunal: “Babam canım babam melek babam sana olan özlemimi kelimelerle anlatamam. Umarım senin değin iyi bi baba olabilirim. Şu Anda Narin'in bana baba demesini bekliyorum işte o zaman ona dünyanın en melek dedesini anlatacağım. Seni seviyorum… “

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER