Ketenpere’de kimler oynuyor? Konusu ve oyuncu kadrosu…

Cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde küçük roller bölge Kalender’in gülünç ve bir böylece can sıkıcı hikayesinin anlatıldığı Ketenpere filminin başrolünde Şafak Sezer yer alıyor.

Ketenpere’de kimler oynuyor? Konusu ve oyuncu kadrosu…

Cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde küçük roller bölge Kalender’in gülünç ve bir böylece can sıkıcı hikayesinin anlatıldığı Ketenpere filminin başrolünde Şafak Sezer yer alıyor. Kamil Çetin yönetmenliğindeki film bu akşam televizyonda yayınlanacak. Peki, Ketenpere filmi oyuncuları kimler, konusu nedir?

Ketenpere, başrolünde Şafak Sezer’in yer aldığı ilginç konusu ile izleyenlere eğlenceli vakit geçirten film olarak izleyici karşısına çıkıyor. Ketenpere filminin konusu ve diğer oyuncuları merak ediliyor. İşte Ketenpere filmi hakkında merak edilen bilgiler…

KETENPERE FİLMİ OYUNCULARI

Şafak Sezer

Hakan Ural

Mehmet Esen

Elif Erol

Orhan Aydın

Serkan Şengül

Volkan Başaran

Turabi Çamkıran

Ketenpere filmi oyuncuları kimler, konusu ne?

KETENPERE FİLMİ KONUSU

Kalender, bir akrabasının cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde minik roller alan bir figürandır. Uzatmalı sevgilisi İmge ile evlenme hayalleri kuran Kalender, akrabasının adının karıştığı bir mali suçu üzerine alınca cezaevine girer.

Cezaevinde tanıştığı Vefa abi isimli bir hükümlü, kısa sürede Kalender'i fazla sever ve onu himayesine alır. Cezasını tamamlayan Kalender, cezaevinden çıkar ve eski yaşamına geri döner. Vefa'nın dışarıdaki adamları ona dışarıya da destek ederler.

Bir vakit sonra Vefa da cezaevinden çıkar. Kalender, Vefa'nın yanına gider ve ona kendi cast şirketini düzenlemek ve film sürüklemek hayalinden bahseder. Vefa çok sevdiği Kalender'e takviye etmeye ve ona bir film çektirmeye karar verir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER