Khloe Kardashian virüsü hiçe sayarak doğum günü partisi verdi

Pandemi öncesi şaşalı doğum günü partileriyle gündem olan Kardashian ve Jenner klanı bu huylarından vazgeçemedi ve pandemiyi hiçe sayarak parti verdi.

Khloe Kardashian virüsü hiçe sayarak doğum günü partisi verdi

Pandemi öncesi şaşalı doğum günü partileriyle gündem olan Kardashian ve Jenner klanı bu huylarından vazgeçemedi ve pandemiyi hiçe sayarak parti verdi. Ailenin üçüncü büyüğü olan Khloe Kardashian, 36'ncı yaş gününü lüks bir parti ile kutladı.

Khloe Kardashian, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarının sık sık hatırlatıldığı uyarılara karşın 36’ncı yaş gününü abartılı ve lüks bir parti ile kutladı. Pandemiyi hiçe sayarak düzenlenen partiye pek çok birey katıldı ve Khloe’nin yüzünün basılı olduğu maskeler, dezenfektanlar dağıtıldı.
Kızıyla bir misal giyinen Kardashian, Los Angeles’taki evini pembe rengin dominant olduğu objelerle dekore etti. Devasa bir kaydırağın da bulunduğu partide hem havuzda köpükler, pembe kurabiyeler, pembe pasta ve kendisine kısaca hitap edildiği gibi “Koko” adının yazıldığı panolardan oluşan süslemeler de vardı.
Dünyanın kuvvet günlerden geçtiği şu günlerde, ünlü ailenin umarsızca parti vermeleri de sosyal medyanın gündemine oturdu. Partiden tüm detayları Instagram hesaplarından paylaşan aileye tepki yağdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER