Kolpaçino filmi kaç yılında çekildi? Kolpaçino konusu ne, oyuncuları kim?

Vizyona girdiği 2009 yılında büyük alkış toplayan ve sonra süratli film haline gelen Kolpaçino, bu akşam birincil filmi ile televizyon ekranlarında olacak.

Kolpaçino filmi kaç yılında çekildi? Kolpaçino konusu ne, oyuncuları kim?

Vizyona girdiği 2009 yılında büyük alkış toplayan ve sonra süratli film haline gelen Kolpaçino, bu akşam birincil filmi ile televizyon ekranlarında olacak. Şafak Sezer, Aydemir Akbaş gibi isimlerin oynadığı Kolpaçino ile ilgili bilgiler haberimizde…

Yönetmenliğini Atil İnaç'ın yaptığı ve son dönem Türk sinemasının kült filmlerinden olan Kolpaçino, bu akşam tekrar güldürmeye geliyor. İşte sinemaseverlerin merak ettiği Kolpaçino filminin konusu ve oyuncuları…

KOLPAÇİNO KONUSU

Her şey Tayfun’un sosyeteye özenip mafya babası olan Alev Bey’in paralarını araklamasıyla başlar. Lakin kısa zamanda yakalanan Tayfun büyük bir tehdit altına girmiştir. Bir hafta içinde 50 bin dolar getirmesi söylenmiştir. Tayfun’un bu değin büyük bir meblayı nasıl getireceği konusunda hiçbir fikri yoktur. Aklına mahallenin abisi Sabri Abi (Aydemir Akbaş) kazanç ve anında yanında koşar.

Sabri; alemin duayenlerinden sanılan, her şeyi görmüş yaşayan birisidir. Parayı kanunsuz bir kumarhane açarak toparlama fikrini vermiştir ama Sabri’nin gidebileceği bütün mekanlar polis göre bilindiği için kendisi mekan konusunda tezgâhtar olamayacaktır. Tayfun, önceden mal sattığı ve bununla beraber sosyetenin sonradan görme varlıklı aile çocuğu olan arkadaşı Hür’ün (Şafak Sezer) yardım edebileceğini düşünür!

KOLPAÇİNO OYUNCULARI

Şafak Sezer / Bağımsızlık

Aydemir Akbaş / Dolapdereli Sabri

Ali Çatalbaş / Tayfun

Ebubekir Öztürk / Arif (Ganyotçu)

Serkan Şengül / Şahin

Kemal İnci / Kudret

Ali Sürmeli / Alev

Hakan Ural / Sırrı

Eriş Akman / Emrullah

Gizem Denizci / Burcu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER