Köşeyi Dönen Adam konusu ne? Köşeyi Dönen Adam oyuncuları…

Köşeyi Dönen Adam filmi 1978 yılında izleyiciyle buluşan bir komedi filmi olarak izleyicinin beğenisini toplamaya devam ediyor.

Köşeyi Dönen Adam konusu ne? Köşeyi Dönen Adam oyuncuları…

Köşeyi Dönen Adam filmi 1978 yılında izleyiciyle buluşan bir komedi filmi olarak izleyicinin beğenisini toplamaya devam ediyor. İşte Köşeyi Dönen Adam filmi konusu ve oyuncu kadrosu...

Yeşilçam’ın unutulmaz komedi filmlerinden olan Köşeyi Dönen Adam filminin başrolünde sanatkâr ad Kemal Sunal yer alıyor ve televizyonlarda yayınlandığı dönemlerde alaka görmeye devam ediyor.

KÖŞEYİ DÖNEN ADAM KONUSU

ABD'deki amcasından kendisine büyük bir miras kaldığı haberi üzerine fakir odacı Adem (Kemal Sunal) pat diye mahallesinde ve çalıştığı yerde günün adamı olur.O zamana dek kızı Şükran ‘ı (Meral Orhonsay) vermeye razı olmayan babası (Ali Keyifli) Adem'in kayınpederliğini kabul eder.Bir süre sonradan Amerika'dan servet gelir.Ancak sandığın içinden çıkan bir eşektir.Bunun üzerin mirastan beklentisi olanlar ademe sırt çevirirler, Adem de onlara oyun oynar. 1970'lerin Türkiye atmosferini en iyi biçimde yansıtan filmde sert siyasi ve toplumsal eleştiriler ve göndermeler de vardır.

KÖŞEYİ DÖNEN ADAM OYUNCULARI

Kemal Sunal
Meral Orhonsay
Ali Şen

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER