Kuruluş Osman 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Kuruluş Osman 14. son bölüm izle)

Kuruluş Osman dizisinin 14.

Kuruluş Osman 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! (Kuruluş Osman 14. son bölüm izle)

Kuruluş Osman dizisinin 14. bölümü bu akşam yayınlandı. Kuruluş Osman'ın son bölümünde; Cengiz Han'ın emanetlerini geri almak için Kayı Obası'na gelen Osman Bey, burada Batur'un ihaneti ile karşılaşır. Oklarla durdurulabilen Osman Bey, Dündar'ın ve ardından Balgay'ın Ertuğrul otağından çıkmasıyla düştüğü tuzağın farkına varır. İşte Kuruluş Osman 15. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme ekranı.

Yayınlandığı günden itibaren büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Kuruluş Osman dizisinin bu akşam 14. bölümü ekranlara geldi. Kuruluş Osman’ın son bölümünde; Balgay’ın nökerleri tarafından kuşatılan Osman Bey, Kayı halkının gözleri önünde Balgay’ın kılıcıyla yüz yüze gelir. Balgay’la karşı karşıya gelen Osman içine düştüğü bu durumdan çıkabilecek mi? İşte Kuruluş Osman 15. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm izleme sayfası.

KURULUŞ OSMAN 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

“Ulu çınarlar fırtınalı diyarlarda yetişir! Dalımızı kesmeye çalışanın kökünü topraktan kazıyacağız!”#KuruluşOsman nefesleri kesecek yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de #atv‘de! #TürkOlmak @bozdagfilm @atvcomtr pic.twitter.com/cCL8az29SZ

— Kuruluş Dizisi (@KurulusDizisi) March 11, 2020

Son güncelleme: 00:26 - 12.03.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER