Kutsal Damacana 3: Dracoola filmi kaç yılında çekilmiştir? Tanrısal Damacan 3 Dracoola konusu ne, oyuncuları kim?

Sevilen Türk sinema film serilerinden biri olan Kutsal Damacan filmi, üçüncü filmi bu akşam televizyonlarda olacak.

Kutsal Damacana 3: Dracoola filmi kaç yılında çekilmiştir? Tanrısal Damacan 3 Dracoola konusu ne, oyuncuları kim?

Sevilen Türk sinema film serilerinden biri olan Kutsal Damacan filmi, üçüncü filmi bu akşam televizyonlarda olacak. İnternet kullanıcıları, Kutsal Damacana 3: Dracoola filminin konusunu öğrenmek istiyor. İşte Tanrısal Damacan 3: Dracoola filmi ile ilgili bir takım bilgiler…

Yönetmenliğini Korhan Bozkurt'un yaptığı ve 2011 yılında vizyona giren Tanrısal Damacana 3: Dracoola filmi bu akşam televizyonlarda yayınlanacak. Tanrısal Damacana 3 Dracoola filminin konusunu ve oyuncu kadrosunu haberimizde bulabilirsiniz…

KUTSAL DAMACANA 3: DRACOOLA KONUSU

Doğduğu gün cami avlusuna bırakılan, güvercin ve kumruların yemleriyle beslenen Sebo, büyüdüğünde kendini varlıklı bir iş adamının yanına bulur. Burada ayrıca bekçilik hem de bahçe işleriyle uğraşan Sebo meslek adamının kızı Demet'e aşık olunca işler değişir. Bir akşam çat kapı eve gelen Kont Dracula, Sebo’nun büyük büyükdedesi Kara Fuat, Dracula’nın sevgilisini elinden aldığı için Sebo’dan intikam olmak için türlü yollar deneyecektir.

TANRISAL DAMACAN 3: DRACOOLA OYUNCULARI

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 1977 yılında, Hakkari'de dünyaya geldi. Babası köy hizmetlerinden emekli, annesi konut hanımıdır. 5 kardeştirler. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari'de tamamladıktan sonra benzer şehirde bir zaman taksi şöförü olarak çalışan Korkut, iş bulmak nedeniyle 1998 yılında İstanbul'a taşındı. Yılmaz Erdoğan dayısının oğludur. (Devamı için tıklayınız…)

ŞAHİN IRMAK KİMDİR?

Şahin Irmak, 29 Eylül 1981 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Karayılan dizisinde “Şiro” rolüyle ve Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar programındaki değişik rolleri ile yıldızı parladı. Öyle Ya Da Böyle Yemişlililer adlı dizisinde “Sülo” (Süleyman) karakterini canlandırdı. Entelköy Efeköy'e Karşı sinema filminde ilk başrol deneyimini yaşadı. Yeni yayınlama döneminde Nurgül Yeşilçay ile Sultan adlı dizide başrol oynadı. (Devamı için tıklayınız…)

Tanrısal Damacana 3: Dracoola filminin öteki oyuncuları ise şöyle;

Hüseyin Elmalipınar – Cevdet

Ceyhun Fersoy – Ertan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER