Kuzey Yıldızı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. son bölüm izle…

Virüs nedeniyle birçok dizi çekimlere ara vermişti ve izleyiciler özlemle dizilerin yeni bölümlerini bekledi.

Kuzey Yıldızı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. son bölüm izle…

Virüs nedeniyle birçok dizi çekimlere ara vermişti ve izleyiciler özlemle dizilerin yeni bölümlerini bekledi. Bahşedilen aranın ardındna Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü bu akşam ekranlara geldi. 28. bölümde Kuzeyle Yıldız’ın sınavı, Sefer ve Nahide için gerçek olmuştur. Sefer, sonunda baba olacaktır. Peki Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. bölüm fragmanı yayınlandı ?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni birim fragmanı merak konusu oldu. Son bölümde Çetin, ilk kere hikayenin fena adamı olmaktan çıkıp Yıldız'a, Kuzey'in aylardır beklediği hür biletini vermiştir. Fakat Yıldız, Çetin'e güvenmemeyi öğrenecek dek çok yaşamıştır. Çetin'e güvenmez, belgeleri, sahibine verecektir. Ama Yıldız'la Kuzey, bir araya geldiklerinde hiçbir süre problem çözemedikleri gibi bilakis yeni problemler yaratmakta mahirlerdir. Bu yüzden ikisinin de hayali suya düşmek üzeredir.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 29. BIRIM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuzey Yıldızı’nın bu akşam yayınlanan 28. bölümünün arkasından yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 29. birim fragmanı demin yayınlanmadı fakat yayınlandığı andan itibaren aşağıdaki linkten izlenebilir olacak.

KUZEY YILDIZI FRAGMAN İZLE

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜM İZLE

28. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzeyle Yıldız, ana engelin kendileri olduğuna karar verdiğinde bu problemi ayrı olarak çözmek yerine çift terapisine gitmeye karar verirler. Terapistin sürpriz önerisinden sonra, ikilinin önünde bu zamana kadar hiç yaşamadıkları bir deneyim onları beklemektedir. İki inatçı keçi, iki uslanmaz aşık, iki öbür direk nasıl bir araya gelecektir? Bu deneyimin sonunda iki farklı dünya, bir daha bir araya gelmemek üzere ayrılacak mıdır, yahut birbirlerinde bu zamana dek keşfetmedikleri bir şeyi keşfedecekler midir? Kuzeyle Yıldız bu kere fazla daha derinlerde bir duyguyla sınanmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER