Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey, Yıldız’dan hesap soruyor!

Kuzey Yıldızı'nın yayınlanan 31.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzey, Yıldız’dan hesap soruyor!

Kuzey Yıldızı'nın yayınlanan 31. son bölümünde; gözyaşları içinde kalan Yıldız’ın Şule ile ilgili gerçeği itiraf edip etmeyeceği merak konusu olurken, iki aşığın eğlenceli atışmaları diziye renk katmaya devam ediyor. Şimdi ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk 32. yeni bölüm fragmanı araştırılıyor...

Kuzey Yıldızı’nın 31. bölümü ekranlara geldi ve heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Ormanda kaybolan Gökçe'nin çaresizce çıkış yolu aradığı tanıtımda gerçekleri öğrenmek isteyen Kuzey, Yıldız'dan hesap soruyor. Aşkına sahip çıkan Yıldız'ın Şule'ye “Yakında nişanımız, sonra da düğünümüz var!” sözleriyle gözdağı verdiği anlar ise izleyenleri şaşkına çeviriyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 32. BÖLÜM FRAGMANI 

 

KUZEY YILDIZI İLK AŞK FRAGMANLARI

KUZEY YILDIZI İLK AŞK’IN ÖNCEKİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mutluluğa artık her zamankinden daha yakındır. Fakat talihsiz aşığımız ne zaman bir rüyaya dalsa hep büyük bir acıyla uyanmıştır. Yine öyle olur. Yıldız, hiç olmak istemediği yol ayrımındadır artık. Yaptığı seçim, kendisini bile şaşırtacaktır. Kuzey, her şeyden habersiz, Yıldız'ın uyandığı rüyanın tam da ortasındadır. Sonunda mavişiyle kavuşacaktır, aralarındaki en büyük engel, yani inatları ortadan kalkmış, nihayet Yıldız'ın güvenini kazanmıştır. Fakat Kuzey, aşkına öyle bir kapılmıştır ki etrafındaki başka hiçbir şeyi görememektedir. Başlarına gelen felaket, Kuzey'in aklını başına getirecektir. Ama belki de her şey için artık çok geçtir.

Son güncelleme: 08:52 - 13.09.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER