Leonardo DiCaprio corona virüsü mağdurları için dernek kuruyor

Hollywood'un Oscar ödüllü aktörü Leonardo DiCaprio, corona virüsünden zarar görenler için Amerika Gıda Fonu isimli organizasyonun kuruluşunda kurucu ortak olacak.

Leonardo DiCaprio corona virüsü mağdurları için dernek kuruyor

Hollywood'un Oscar ödüllü aktörü Leonardo DiCaprio, corona virüsünden zarar görenler için Amerika Gıda Fonu isimli organizasyonun kuruluşunda kurucu ortak olacak. Dernek, düşük gelirli aileler, yaşlılar, gelir daralması yaşayanlar ve okullardan yemek yardımı alan çocukların ailelerine destekte bulunacak.

Ünlü aktör Leonardo DiCaprio, corona virüsünden etkilenen insanlara destek olmak amacıyla kurulan bir yardım kuruluşu ile ortak çalışmaya hazırlanıyor.

Oluşturulacak yardım fonu ilei düşük gelirli aileler, yaşlılar, corona virüsü salgını nedeniyle gelir daralması yaşayanlar ve okullardan yemek yardımı alan çocukların ailelerine destek olunacak.

Başlangıç aşamasında olmasına rağmen derneğin 12 milyon dolar bağış toplanan derneğin, World Central Kitchen adlı yardım kuruluşu ile ortak çalışacağı açıklandı.

Fotoğraf: DepoPhotos

“TÜM DESTEĞİMİZİ HAK EDİYORLAR”

Kampanyaya bağış yapanlar arasında Apple ve Ford Vakfı gibi sektörün lider firmaları da yer alıyor.

Lauren Powell Jobs ile Amerika Gıda Fonu’nun kurucularından biri olan DiCaprio, projeye destek veren yardım kuruluşlarına teşekkür ederken, “Onlar ihtiyaç sahibi, savunmasız insanlara yardım etmek için sarsılmaz taahhütleriyle hepimize ilham verdi. Tüm desteğimizi hak ediyorlar” dedi.

Son güncelleme: 09:26 - 03.04.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER