Mehmet Can Uzun Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapar?

Mehmet Can Uzun, 2009 yılında evliliğiyle gündeme gelen isim, şimdilerde Hilal Altınbilek ile görüntülendi. Adı Hilal Altınbilek ile anılan, geçtiğimiz gün gazetecileri 3 saat bekletip, dublörle şaşırtma yapan iş insanı Mehmet Can Uzun aslında kimdir? Ne iş yapar? Hepsi bu haberde.

Mehmet Can Uzun Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapar?

Metin Hara'dan ayrılan oyuncu Hilal Altınbilek, yeni aşkı Mehmet Can Uzun ile elele bir mekandan çıkarken yakalanınca, Uzun elini bırakıp, mekana geri gidince, 3 saat boyunca mekandan çıkmayıp, dublörle çıktı gibi göstermeye çalışıp, personel odasından gizlice kameralara bakarken yakalanan Mehmet Can Uzun ne iş yaptığı, kim olduğunu sizinle paylaşıyoruz.

Mehmet Can Uzun, şuanda Yazz Collective markasının yöneticisi ve kurucu ortakları arasında gözükmektedir. 2009 yılında Suada'da cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Lerzan Çelikli ile gerçekleştirdiği düğünle tanınan Alarko grubunun turizm geliştirme müdürü olan Uzun, ayrıca 2013 yılında yaşadığı kuyumcu sorunuyla gündem olmuştu. Şimdilerdeyse Fethiye Hillside Beach Club Hotel'in yanındaki koyda bulunan, yat severlerin uğrak mekanı olanı Osman'ın Yeri restorantının işletmeciliğini yaptığı yıllardan tanınan bir kişidir kendisi. Timur Savcı koyu satın aldıktan sonra Hillside tarafına geçen Mehmet Can Uzun, belirli bir süre sonra da Savcı ile birlikte Yazz Collective markasını yaratıp, farklı işlere imza atan bir iş insanı olarak gözükmektedir. 

Kendisi Boğaziçi üniversitesi mezunu olup, liseyi Cağaloğlu Anadolu lisesinde okumuştur. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER