Mersin'de terör operasyonu: 11 gözaltı

MERSİN (DHA) - MERSİN'de sosyal medya üzerinden PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün yapılarını, üyelerini, eylem ve faaliyetlerini övücü ve destekleyici paylaşımlar yaptıkları tespit edilen toplam 11 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya .

Mersin'de terör operasyonu: 11 gözaltı

MERSİN (DHA) - MERSİN'de sosyal medya üzerinden PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün yapılarını, üyelerini, eylem ve faaliyetlerini övücü ve destekleyici paylaşımlar yaptıkları tespit edilen toplam 11 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Suriye'de terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikten sonra Mersin'e geldikleri yönünde bilgiler elde edilen ve sosyal medya üzerinden PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün yapılarını, üyelerini, eylem ve faaliyetlerini övücü ve destekleyici mahiyette paylaşımlar yaptıkları tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. 15 Ekim'de sabah saatlerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 4'ü kadın, 11 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Mersin'de terör operasyonu: 11 gözaltıMersin'de terör operasyonu: 11 gözaltıMersin'de terör operasyonu: 11 gözaltı

Demirören Haber Ajansı - Son Dakika Haberleri Evlat nöbetindeki ailelerden Ekrem İmamoğlu'na sitem: Buraya kadar geldi, acımızı paylaşmadı

Evlat nöbetindeki ailelerden Ekrem İmamoğlu'na sitem: Buraya kadar geldi, acımızı paylaşmadı

MSB: Barış Pınarı bölgesinde saldırı girişimini önleyen komandolar, 5 PKKYPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

MSB: Barış Pınarı bölgesinde saldırı girişimini önleyen komandolar, 5 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi.

/beğendim/alkışladım/beğenmedim/güldüm/üzüldüm/sinirlendim/şaşırdım
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER