Miley Cyrus, oturduğu yerden 1.7 milyon dolar kazandı

Reşit olmadan önce kazancını emlak yatırımlarıyla değerlendiren Miley Cyrus, emlek merakı sayesinde karantina sürecinde oturduğu yerden para kazandı.

Miley Cyrus, oturduğu yerden 1.7 milyon dolar kazandı

Reşit olmadan önce kazancını emlak yatırımlarıyla değerlendiren Miley Cyrus, emlek merakı sayesinde karantina sürecinde oturduğu yerden para kazandı. Cyrus, 2016 yılında satın aldığı Malibu'daki evini 1.7 milyon dolara elden çıkardı.

ABD’li şarkcı Miley Cyrus, corona virüsü salgınında oturduğu yerden milyon dolarlar kazanıyor. Cyrus, 2016 yılında Alman televizyon yıldızı Thomas Gottschalk’tan aldığı Malibu’daki lüks evini, şarkı sözü yazarı ve yapımcı Matthew Wilder ile eşi Tamara Dunn’a satarak servetine 1.7 milyon dolar ekledi.

Ünlü şarkıcının elden çıkardığı mülk diğer ünlülerin evlerine kıyasla oldukça mütevazi. Evin 4 yatak odası ve 3 banyosu bulunuyor.

Fotoğraf: DepoPhotos

Miley Cyrus ve eski eşi Liam Hemsworth, bu evi müzik çalışmalarını yürütmek için kullanıyordu. Satılan bu konut 2018’de California’da çıkan büyük orman yangınında hasar görmüştü.

Küçük yaşlarda Disney’in Hannah Montana dizisi ile şöhrete kavuşan Cyrus, reşit olmadan önce elde ettiği kazancı ile emlak yatırımları yapıyordu. Lüks evler alıp bir zaman sonra satan Cyrus, servetinin bir kısmını bu şekilde büyüttü.

İLGİLİ HABERMiley Cyrus corona virüsü sırasında imtiyazlı olduğunu söyledi
Son güncelleme: 16:19 - 19.06.2020
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER