Mucize Doktor yeni bölümü bu akşam var mı? Mucize Doktor sezon finali mi yaptı?

Mucize Hekim dizisinde yeni bölümler için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Mucize Doktor yeni bölümü bu akşam var mı? Mucize Doktor sezon finali mi yaptı?

Mucize Hekim dizisinde yeni bölümler için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Pandemi döneminde çekimlerine ara bahşedilen dizinin yeni sezon çekimlerinin Ağustos ayında başlaması bekleniyor. Mucize Hekim'un yeni sezonu ise çoğu dizide olduğu gibi Eylül ayında yayınlanacağı varsayım ediliyor.

Fox ekranlarında yayınlanan ve önemli bir izleyici kitlesi yer alan Mucize Hekim dizisi, corona virüsü sebebiyle çekimlerini ertelemişti. Son olarak 28. bölüm ile ekranlara gelen Mucize Doktor dizisinin sezon finali yaptığı ve yeni sezon çekimlerinin Ağustos ayında başlayacağı varsayım ediliyor. Mucize Doktor’un yeni sezonunun ise Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

MUCİZE HEKIM BU AKŞAM VAR MI? YENİ SEZON NE SÜRE?

Mucize Doktor dizisi bu akşamki Fox yayınlama akışında görülmedi. Dizinin yayınlama saatinde eski dizlerden olan ‘Bizim Öykü’ yer aldı. Ağustos ayında yeni sezon çekimlerine başlayacağı varsayım edilen Mucize Hekim’un 29. yeni birim ve yeni sezon tarihi hakkında ise henüz resmi bir yorumlama yapılmadı. Yayınlama tarihi belli olduğunda sayfamızda paylaşacağız.

FOX YAYIN AKIŞI

MUCİZE HEKIM SON BÖLÜM ÖZETİ

Damla ve Nazlı, öncelikle bir hastanın sorumluluğunu birlikte üstlenir ve doğrudan doğruya birbirlerine girerler. Öteki tarafta gizemli bir ziyaretçinin etkisine giren Ali, her şeye karşın, babasını kurtarmaya karar verir. Ama bu ani karar değişimini kimse güzel karşılamaz. Köşeye sıkışan Ali babasıyla ilgili hüsranını Ferman’la birlikte çalıştıkları vakaya yansıtır. Ve manevi kardeşler, Ferman ve Ali, önemli ciddi yolları ayırmanın eşiğine gelirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER