Murat Boz O Ses Türkiye ayrılığı hakkında konuştu: Paylaşımı bile bile yapmadım

Murat Boz, önceki gün Etiler’de görüntülendi.

Murat Boz O Ses Türkiye ayrılığı hakkında konuştu: Paylaşımı bile bile yapmadım

Murat Boz, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Spor çıkışı kendisini bekleyen muhabirlerin görüşme yapalım isteğini geri çevirmeyen şarkıcı, spor aracının camını açarak soruları yanıtladı. Boz, O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılması hakkında konuştu ve yaptığı Instagram paylaşımını mahsus ve seve seve yapmadığını, hatta paylaşım yaptığı gün konudan haberi olmadığını belirtti.

Meşhur şarkıcı Murat Boz, spor çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtladı. Karantina günlerinin kendisi için olumlu geçtiğini söyleyen Boz, O Ses Türkiye hakkındaki soruları yanıtladı. Jüriden ayrılan yakışıklı şarkıcı “İki jüri arkadaşımı da fazla seviyorum, doğrusu hayırlısı olsun. Ebru Gündeş, apayrı bi insan benim için. Seda ablam her şeyim o benim, fazla seviyorum onu. Bugün böyle yollar ayrılmış olabilir ama şayet ileride baştan bir araya gelebiliriz” dedi. Ayrılık iddialarının olduğu gün Hadise ile birlikte veda paylaşımı yapan Boz şöyle devam etti: “O gün Acun bir tanımlama yapmış ‘Jüri değişecek’ diye, benim durumdan haberim yoktu. Ben sadece fotoğrafı sevdiğim için paylaşmıştım. İnsanlar da haklı olarak ‘Murat Boz'mu gidiyor’ dedi lakin bilerek ve isteyerek yaptığım bir şey değildi açıkçası.”
Şarkıcıya adının Burcu Bakdur ile hakkında çıkan aşk dedikoduları da soruldu. Boz “İlişkim değil diye yorumlama yaptım. Sizler de peşine düşüp takip ettiğiniz insanların fotoğraflarını beğeniyorsunuz yok mi? İlişki oluyor mu? Olmuyor” dedi. Mmuhabirlerin “Şarkılarınız birbiri arasında yarışıyor” sözü üzerine de “Eylül ayında bir tane daha gelecek. Çalışıyorum deli gibi. Fazla bereketli geçti benim için. İnsan içine dönebilme şansını yakalıyor bu süreçlerde. Bende bu süreci iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum müzisyen arkadaşlarımla beraber” yorumunda bulundu.
Son dönemde şarkıcının televizyon ve sinemaya siklet verip müzikten uzakta kaldığı iddialarına ise “Benim hayatımda müzik her zaman vardı. Filmde yapsam filmin içerisindeki müziklerle uğraşıyordum. Pek bir idrak oluştu ama böyle bir şey yok. Adi karşılıyorum insanların böyle algılamasını da” diye cevap verdi. Yeni şarksının 20 güne geleceğini söyleyen Boz, “Dün şarkıya klip çektik. Sürpriz olsun. Klibin kendisi de sürpriz. Öbür bir klip olacak” dedi.
Babalar gününde babası için astronomik fiyat ödeyip saat aldığı iddialarını yalanlayan Boz “Öyle bir şey yok. Babamı hemen şimdi göremedim. Önümüzdeki günlerde annem ve babamı görmeye gitmek istiyorum” dedi. Evde kaldığı süreçte hamur işinde uzmanlaşan meşhur şarkıcı şöyle devam etti: “Yemek Yemek konusunda da uzmanlaştım. Süreçte dıştan yemekte söylemeyemedim doğal olarak. Kendim gerçekleştirmek durumunda kaldım. lahmacun, pizza, poğaça, katmer. Hür diye bir arkadaşım var onunla birlikte bu süreçte çok geliştirildik kendimizi.”

İLGİLİ HABERMurat Boz'dan aşk hayatı açıklaması!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER