Nereye Bakıyor Bu Adamlar konusu ne? Oyuncuları kimler?

Beşik kertmesi ile evlenmek için İstanbul'a gelen Metin'in hayayıt yolda buldukları zarar görmüş biriyle değişir.

Nereye Bakıyor Bu Adamlar konusu ne? Oyuncuları kimler?

Beşik kertmesi ile evlenmek için İstanbul'a gelen Metin'in hayayıt yolda buldukları zarar görmüş biriyle değişir. bir anda ünlü olan Akıllı ve Metin benzer zamandan polisten de kaçmaya çalışırlar. Peki Nereye Bakıyor Bu Adamlar konusu ne, oyuncuları kimler?

Film, şehir hayatına tanıdık olmayan Metin ve Zeki'nin rastlantı eseri reklam yıldızı olmalarını konu edinir. Beşik kertmesi Ayşe'yi bulmak üzere Metin, Zeki ile birlikte İstanbul'a kazanç. Tanıdık Olmayan oldukları İstanbul'da türlü badireler atlatırlar.

NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR KONUSU

Beşik kertmesi ile evlenmek için İstanbul’a gelen Metin’i yakın arkadaşı Zeki yalnız bırakmamaktadır. İstanbula gelen iki dost, yolda zarar görmüş biriyle karşılaşırlar. Yaralıyı anında hastaneye götürürler oysa geç kalınmıştır ve adamın ölmesinden Akıllı ve Metin sorumlu tutulur. Bir yana polisten saklanırken öteki yana yeniden bir reklam ajansı kadar basılmış fotoğrafları bulunan saf ikili, korkup kaçarak işleri iyice karıştırır. Oysa onlar bir reklam kampanyasının kurbanı olmuşlardır.

NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR OYUNCULARI

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filmi oyuncuları; Zeki Alasya, Metin Akpınar, Meral Zeren, Süleyman Turan, Turgut Boralı, Ali Sururi.

Nereye Bakıyor Bu Adamlar filminin yapımcısı Hürrem Erman, yönetmeni Osman Fahir Seden’dir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER