Neşeli Günler filminin konusu ne? Neşeli Günler oyuncuları…

Televizyonda her yayınlandığına izleyicinin gülerek izlediği önemli bir Yeşilçam komedisi olan Neşeli Günler 1978 yılında çekildi.

Neşeli Günler filminin konusu ne? Neşeli Günler oyuncuları…

Televizyonda her yayınlandığına izleyicinin gülerek izlediği önemli bir Yeşilçam komedisi olan Neşeli Günler 1978 yılında çekildi. Neşeli Günler konusu ve oyuncuları ise şu şekilde…

Neşeli Günler 1978 yılında çekildi. Türk sinemasının iki büyük emektarı Münir Özkul ve Adile Naşit'in turşucu rolünde oynadığı film, geçimsiz bir çiftin ayrılmasını ve gelişen olayları komik bir dille anlatıyor. İşte Neşeli Günler filminin konusu, oyuncuları ve çekildiği mekan…

NEŞELİ GÜNLER KONUSU

Filmde, anlamsız bir tartışma sonucu dağılan bir ailenin yıllar sonra yeniden bir araya gelmesi anlatılır. Turşuculuk yapan Saadet ve Kazım, turşu yapımı konusunda tartışır ve boşanırlar. Çocuklardan üçü babada, üçü de annede kalır. İkiye ayrılan kardeşler yıllarca birbirlerini tanımadan büyürler. Yıllar sonra kardeşlerin rastlantı sonucu tanışması aileyi bir araya getirecektir.

NEŞELİ GÜNLER NEREDE ÇEKİLDİ?

Neşeli Günler filminin bir çok sahnesi İstanbul’da çekilirken, dizinin en sevilen sahnelerinden biri olan turşu dükkanı sahnesi ise Cihangir’de çekilmiştir.

NEŞELİ GÜNLER OYUNCULARI

Münir Özkul Kazım
Adile Naşit Saadet
Şener Şen Ziya
Ayşen Gruda Nilgün
Oya Aydoğan Zeynep
Ahmet Sezerel Uğur
İhsan Yüce Nazif
Mürüvvet Sim Sıdıka Hanım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER