Nicki Minaj Müziği Bırakıyor! Ünlü Rapçi Aile Kurmak İçin Emekliye Ayrılacağını Açıkladı, Hayranları Şokta

Bir anlık hiddetle atılan bir Tweet mi yoksa ciddi bir açıkla mı? Hadi birlikte inceleyelim! Kaynak: https://www.buzzfeednews.com/article/mic... Ünlü rap yıldızı Nicki Minaj Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla müzik kariyerini bırakacağını açıkladı.

Nicki Minaj Müziği Bırakıyor! Ünlü Rapçi Aile Kurmak İçin Emekliye Ayrılacağını Açıkladı, Hayranları Şokta

Bir anlık hiddetle atılan bir Tweet mi yoksa ciddi bir açıkla mı? Hadi birlikte inceleyelim! Kaynak: https://www.buzzfeednews.com/article/mic...

Ünlü rap yıldızı Nicki Minaj Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla müzik kariyerini bırakacağını açıkladı. Fanlarına "Girls on Fire" şarkısından bir alıntıyla "şarkılarımı söylemeye devam edin" şeklinde seslenen Minaj'ın bu açıklaması birçok hayranını hayal kırıklığına uğrattı.

s-d799067e4d22b06c9b7d4a908cb0e1cc8a656b
"Emekliye çekilmeye ve aileme odaklanmaya karar verdim. Şimdi mutlu olduğunuzu biliyorum. Fanlarım, şarkılarımı söylemeye devam edin, ölümüme kadar devam edin, kutuda - çünkü kimse beni check etmiyor.  Sizi gerçekten seviyorum. "

Minaj'ın temsilcilerinden bu konu ile ilgili bir açıklama gelmemesi, kendisinin daha önceki oyunları da göz önünde bulundurulunca akıllara şüphe düşürdü.

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on Jun 28, 2019 at 6:29am PDT
Örneğin 2016 yılında hayranlarına, meyvelerden esinlenerek hazırladığını söylediği bir albüm tanıtmıştı ancak sonrasında tamamen yalan olduğu ortaya çıktı.

Ünlü müzisyen son yıllarda Cardi B ile olan polemiklerinin yanında cinsel istismar ve cinayet suçlarından hüküm giymiş Kenneth Petty ile evliliği nedeniyle medyaya konu oldu.

Who unfollowed me? Like who don’t follow me? Cuz even in ya new btch I could see alotta me
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER