Nur Sürer gözyaşlarına boğuldu

Usta oyuncu ve eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik ölümünün 1'inci yıl dönümünde sevenleri ve sanatçı arkadaşları tarafından Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde anıldı.

Nur Sürer gözyaşlarına boğuldu

Usta oyuncu ve eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik ölümünün 1'inci yıl dönümünde sevenleri ve sanatçı arkadaşları tarafından Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi'nde anıldı. Girik'in 37 yıllık dostu Nur Sürer kürsüde gözyaşları içinde yaptığı konuşmada, "İkimiz de biraz serseriydik. Onun bir minibüsü vardı. Birlikte sabah çıkıp çalışacağımız köye giderdik. Kadir İnanır çok sinirlenirdi bize. 'Kadın başınıza minibüslerle gidiyorsunuz geliyorsunuz köye' filan diye" dedi.

Sinema sanatçısı ve eski Şişli Belediye Başkanı Fatma Girik; ölümünün 1’inci yıl dönümünde yol arkadaşları, dostları ve sevenleriyle anıldı. Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirilen törende bir taraftan sanatçının hayatında yaşadığı anılar anlatılırken bir taraftan da plakta bir zamanlar seslendirdiği ‘Aşk Büğümü ve Su Sızmazdı Aramızdan’ parçaları çaldı. Sanatçının seslendirdiği parçaları dinleyen sevenleri ve arkadaşları ise duygulu anlar yaşadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER