Örümcek Adam konusu ve oyuncuları… Örümcek Adam filminde kimler oynuyor?

Süper kahraman filmleri arasında en sevilenlerden olan Örümcek Adam’ın konusu ve oyuncuları merak ediliyor.

Örümcek Adam konusu ve oyuncuları… Örümcek Adam filminde kimler oynuyor?

Süper kahraman filmleri arasında en sevilenlerden olan Örümcek Adam’ın konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Örümcek Adam filminin oyuncu kadrosu kadar konusu da ilgi çeken noktalar arasında. İşte Örümcek Adam 1 filmi hakkında ayrıntılar…

Örümcek Adam filmi televizyon ekranlarında yayınlandığı dönemlerde büyük ilgi görüyor. David Koepp'in yazdığı ve Sam Raimi'nin yönettiği Marvel Comics'in süper kahramanı Örümcekadam'ı sinemaya taşıyan film serisinin ilkidir. Sony Pictures'ın prodüksiyonluğunda gerçekleştirilen filmde başrolleri Tobey Maguire, Kirsten Dunst ve Willem Dafoe paylaşıyor.

ÖRÜMCEK ADAM OYUNCULARI

Tobey Maguire Peter Parker/Örümcek Adam
Kirsten Dunst Mary Jane Watson
James Franco Harry Osborn
Willem Dafoe Norman Osborn/Yeşil Cin
J.K. Simmons J. Jonah Jameson
Dylan Baker Dr. Curt Connors
Cliff Robertson Ben Parker
Elizabeth Banks Betty Brant

ÖRÜMCEK ADAM KONUSU

Kendi halinde bir lise öğrencisi olan Peter Parker'ın (Tobey Maguire) yaşamı bir gün okulundaki öğrencilerle beraber gittiği müze gezisinde tehlikeli bir Örümcek ısırması ile tamamıyla değişir.

Çünkü bu örümcek öyle normal bir örümcek değildir, kalıtsal olarak özelikle geliştirilmiş, bilimsel amaçlarla kullanılmakta olan orjinal bir denektir. Ama olan olmuştur ve Peter Parker'da garip farklılıklar baş göstermektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER